9950x3d İçin Secure Frame ve Tf7 Kullanılır mı?

WindOfChangeTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Merhaba başlıktaki işlemci için güçlendirme kiti almıştım fakat bazı olumsuz yorumlar gördüm baskı açısından vs.. Sizce yararlı mı ve içinden çıkan macun iyi mi kullanılır mı yoksa iptal edip sadece iyi bir termal macun mu bakmalıyım?

Termal macun olarak TF7 kullanmasam da kiti kullanıyorum. Dikkat çekecek bir fark görmedim. Aman aman lazım olan bir şey değil yani. TF7'ye gelecek olursak fena bir macun değil ama daha iyi macunlar da var. Sadece termal macun alacaksan TF7 almana gerek yok ama kiti almak istersen içinden TF7 çıkıyor onu kullanabilirsin.

Bir sorun var aynı kitten bende var 1 veya 2 ay once aldım hiç açmadım ama macun hamur gibi olmuştu ilk defa kapalı macunun kuruduğunu gördüm ama kuru hali bile iyi

Termal macun olarak TF7 kullanmasam da kiti kullanıyorum. Dikkat çekecek bir fark görmedim. Aman aman lazım olan bir şey değil yani. TF7'ye gelecek olursak fena bir macun değil ama daha iyi macunlar da var. Sadece termal macun alacaksan TF7 almana gerek yok ama kiti almak istersen içinden TF7 çıkıyor onu kullanabilirsin.
Ya kryanout extreme alacağım ama hem thinl24 onlinealışveriş gibi sitelerde satılıyor diğerleride 2k 3k fiyatlarda ondsn güvenemedim. Önerebileceğiniz bir termal macun var mı?

Ben Halnziye HY-P17 kullanıyorum. Termal iletkenliği çok iyi ama kıvamı biraz yoğun uygulama yaparken bir tık daha zahmetli sadece. Performansından memnunum. Kendimce bir test yapmıştım sonuçlarına buradan bakabilirsin.

Son düzenleme:
Geri