Chatgpt En Kötü Yapay Zeka Olabilir mi?

fatelover

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
104
2 mouse padden hangisini alayım diye soruyorum, bana hangi yanıtı tercih edersin diyor, iki yanıtta da farklı bir cevap var xd Belki vesile olur diye bu saçmalığı konu açtım. Gemini-Claude gibi seçenekler varken bu çöp Chatgpt'yi kullanmayın.
xd.webp

Saçmaymış. Ben yanlış anlamışım pardon.

Direkt model isimlerini yazıp araya vs yazsan daha iyi sonuç alırsın. ChatGPT Plus kullanıyorum gayet iyi, ücretsiz sürümle arasında kat kat fark var. Düşünme seçeneği var bide onu aktif hale getir

Chatbotların nasıl çalıştığını bilsen aslında durum bundan derin biraz

Gemini ile aynı saçmalık, araştırma yapacaksan Grok kullan (kendi sitesinden) daha iyi bu konuda ücretsiz sürüm olarak

Bro geri bildirim olayı hepsinde var ama cevaplara bak, ikisinde de farklı ürünü öneriyor. Mevzu orda.
AI'a neden bu tarz sorular sorulmamalı aslında en büyük kanıtı. Mousepad denilen şey özneldir. AI sana cevap verirken, Reddit'den oradan buradan okuduğu kullanıcı bilgilerine göre öneri yapar. 3-4 kişi reddit'de bu mousepad X için çok iyi, 3-4 kişi de çok kötü; şu daha iyi derse böyle olur.

AI'dan kafayı bozup, sürekli AI cevap yapıştıranlara güzel bir örnek konu aslında.

Tamam işte Gemini'da da oluyor aynısı. 2 tane zıt cevap tercihi istediği veya birbirinden neredeyse farksız 2 yanıt tercihi istediği oluyor.
Brocum anlamıyorsun, hepsinde olduğunu biliyorum ama durum farklı diyorum. Bu geri dönütün olayı yapay zekaya talimat gibi bir şey. Örneğin yanıt 1 uzun mesaj olur, yanıt 2 kısa mesaj olur. Hangi şekilde konuşmamı istiyorsun tarzı senden geri yanıt istiyor üslup ayarlamak için.

Ama bu süper zeka Chatgpt bana iki yanıtta da aynı özellikleri belirtip 2 farklı ürün öneriyor. Mevzu bu yav. :D

Brocum anlamıyorsun, hepsinde olduğunu biliyorum ama durum farklı diyorum. Bu geri dönütün olayı yapay zekaya talimat gibi bir şey. Örneğin yanıt 1 uzun mesaj olur, yanıt 2 kısa mesaj olur. Hangi şekilde konuşmamı istiyorsun tarzı senden geri yanıt istiyor üslup ayarlamak için.

Ama bu süper zeka Chatgpt bana iki yanıtta da aynı özellikleri belirtip 2 farklı ürün öneriyor. Mevzu bu yav. :D
Ya sabır. :D

Geri