2 mouse padden hangisini alayım diye soruyorum, bana hangi yanıtı tercih edersin diyor, iki yanıtta da farklı bir cevap var xd Belki vesile olur diye bu saçmalığı konu açtım. Gemini-Claude gibi seçenekler varken bu çöp Chatgpt'yi kullanmayın.
Tam alıntı giriyordum.Saçmaymış. Ben yanlış anlamışım pardon.
Kumruyu geçer mi2 mouse padden hangisini alayım diye soruyorum, bana hangi yanıtı tercih edersin diyor, iki yanıtta da farklı bir cevap var xd Belki vesile olur diye bu saçmalığı konu açtım. Gemini-Claude gibi seçenekler varken bu çöp Chatgpt'yi kullanmayın.
Alıntıyı görüntüle
Bro geri bildirim olayı hepsinde var ama cevaplara bak, ikisinde de farklı ürünü öneriyor. Mevzu orda.Bu geri bildirim olayı Gemini'da da var.
Tamam işte Gemini'da da oluyor aynısı. 2 tane zıt cevap tercihi istediği veya birbirinden neredeyse farksız 2 yanıt tercihi istediği oluyor.Bro geri bildirim olayı hepsinde var ama cevaplara bak, ikisinde de farklı ürünü öneriyor. Mevzu orda.
AI'a neden bu tarz sorular sorulmamalı aslında en büyük kanıtı. Mousepad denilen şey özneldir. AI sana cevap verirken, Reddit'den oradan buradan okuduğu kullanıcı bilgilerine göre öneri yapar. 3-4 kişi reddit'de bu mousepad X için çok iyi, 3-4 kişi de çok kötü; şu daha iyi derse böyle olur.Bro geri bildirim olayı hepsinde var ama cevaplara bak, ikisinde de farklı ürünü öneriyor. Mevzu orda.
Brocum anlamıyorsun, hepsinde olduğunu biliyorum ama durum farklı diyorum. Bu geri dönütün olayı yapay zekaya talimat gibi bir şey. Örneğin yanıt 1 uzun mesaj olur, yanıt 2 kısa mesaj olur. Hangi şekilde konuşmamı istiyorsun tarzı senden geri yanıt istiyor üslup ayarlamak için.Tamam işte Gemini'da da oluyor aynısı. 2 tane zıt cevap tercihi istediği veya birbirinden neredeyse farksız 2 yanıt tercihi istediği oluyor.
Ya sabır.Brocum anlamıyorsun, hepsinde olduğunu biliyorum ama durum farklı diyorum. Bu geri dönütün olayı yapay zekaya talimat gibi bir şey. Örneğin yanıt 1 uzun mesaj olur, yanıt 2 kısa mesaj olur. Hangi şekilde konuşmamı istiyorsun tarzı senden geri yanıt istiyor üslup ayarlamak için.
Ama bu süper zeka Chatgpt bana iki yanıtta da aynı özellikleri belirtip 2 farklı ürün öneriyor. Mevzu bu yav.![]()