🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Amazondan alinir aç kullan yarin iade edersin diğer firmalarda oyle bişey yok. Thh ye başvur bekle dünya tatava.

Ben amazondan alcam eger kredi karti limiti artarsa 😅
Telefona kurulum yaptığında amazon dahil hiçbir firma iade almaz. Telefon sorunluysa sadece servis tarafından iade kararı verilirse verebilirsin.

Telefona kurulum yaptığında amazon dahil hiçbir firma iade almaz. Telefon sorunluysa sadece servis tarafından iade kararı verilirse verebilirsin.
Ne güzel uyduruyorsun dostum. Geçen sene iphone 13 ü 20 gün kullanıp amazona iade ettim hiçte sıkıntı yaşamadım.

Ne güzel uyduruyorsun dostum. Geçen sene iphone 13 ü 20 gün kullanıp amazona iade ettim hiçte sıkıntı yaşamadım.
1 sene amazon musteri hizmetlerinde 1 sene hepsiburada müşteri hizmetlerinde çalıştım. Biz çalışırken hiçbir şekilde iade kabul edilmiyordu. Arayan müşterilere de aynı şekilde bilgi veriyorduk. Bazı özel durumlarda üst birime bilgi verilip iade alınabiliyor ama sürekli olan bir şey değil. Senin cihazında demekki insiyatif almışlar normalde alınmıyor.

1 sene amazon musteri hizmetlerinde 1 sene hepsiburada müşteri hizmetlerinde çalıştım. Biz çalışırken hiçbir şekilde iade kabul edilmiyordu. Arayan müşterilere de aynı şekilde bilgi veriyorduk. Bazı özel durumlarda üst birime bilgi verilip iade alınabiliyor ama sürekli olan bir şey değil. Senin cihazında demekki insiyatif almışlar normalde alınmıyor.
Kusura bakmayın ama herkese mi insiyatif oluyor? Test ettiğim bir amazon fiyat ve stok takip botum var, gelen ürünleri görüyorum ve haftada en kötü 8-9 tane iPhone düşüyor. Buradan alan arkadaşların paylaşımlarını da görüyoruz, 20-40 döngülü cihazlar var ve bu da neredeyse 2-3 haftalık kullanım demek.

Bugün konusu vardı adam kredi çekip alayım mı diye sormuş sence parasıyla mi alıyor alan garibanlar
Hadi gitti parasıyla aldı (çoğu yurt dışı alıyor) telefon almak niye zenginlik olsun yurt dışından 2 maasa aliyorsun
yok söylediğim şey bu değil. bunu krediyle almak normal mi ? buna bel bağlamak, her ay buna para yetiştirmek. anlamadığım kısım bu. hiç mi geçim derdi yok bu arkadaşların da buna kredi çekecekler ? telefon almak zenginlik değildir. yurtdışında bunu tek maaşıyla da alabilir insanlar. ülkenin ekonomik problemini bi tek ben mi yaşıyorum ? soru bu :D

yok söylediğim şey bu değil. bunu krediyle almak normal mi ? buna bel bağlamak, her ay buna para yetiştirmek. anlamadığım kısım bu. hiç mi geçim derdi yok bu arkadaşların da buna kredi çekecekler ? telefon almak zenginlik değildir. yurtdışında bunu tek maaşıyla da alabilir insanlar. ülkenin ekonomik problemini bi tek ben mi yaşıyorum ? soru bu :D
Sana göre sorun adam gerekirse soğan ekmek yiyor ihtiyaçlarından kısıp alıyor bu ülkedeki ekonomik sorundan bağımsız bir şey
Bazısı vardır ot gibi yaşar bazısı vardır tatilini yapar hayatın tadını çıkarır sen 2. Kısımda isen daha çok etkilenirsin tabii ki

bir telefona bu kadar para verenleri ibretle izliyorum, xiaomi nin dile gelip "neyimi beğenmedin ? o şırfıntıda olup bende olmayan ne var?" der gibi replikler çınlıyor kulaklarımda.

şu m!llık benim aileye benziyor ailede tek apple kullanmayıp poco alan benim
Valla bende Poco aldım ama beğendiğim için aldım üstüne 165k ya 5080 +275hx Asus Rog Strix Laptop aldım. İlk başta 40k tablet 40k telefon diye anlaştık da, zaman geçti tablet yerine laptop çaktım sjsjs

Geri