asdasdasds
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
Aynı şekilde spor yap gerisi geliyor. Kötü besleniyorsan biraz beslenmene bak o da çok fark eder.
önce spora başla ki boyunun burada avantajı var daha sonrasında endokrinoloji randevusu alıp biraz uzlaşabilirsen el bilek ve plak röntgeni çektirirsin tam kapanmadıysa konuşarak gh başlayabilirsin çünkü boyuna etkisi bile olabilir ve spor yaptıkça yüz hatların ve vücudun oturacak omuz genetiğin dar olabilir ama çabalayıp denedikten sonra bunu söylebilirsin düzgün şekilde 8-10 ay bi spor yap gelişimini gözlemle ki bu seni tatmin edecek sporu bırakmayı bile istemeyeceksin bir yandan kendin için birşeyler yapabilirsin saç stilini değiştirebilirsin sivilce vs varsa biraz bakım vs şuan ki nefret ettiğin halinden daha iyi ve güzel hissetirecektir ve bütün bu şeyler senin elindeDostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum
Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok
Güzel kardeşim bu yaşlarda bunları insan kafasına takıyor fakat belli bir yaştan sonra en önemli şey iyi bir kariyerinin olması emin ol.Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum
Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok
sonuna kadar katılıyorumŞuan içinde bulunduğun mental durumun bu denli derin olmasındaki en büyük sebep emin ol ki yaşın. Genel olarak yorumlara baktığımda herkes spor ve dış görünüşle ilgili iyileştirmeler üzerine yoğunlaşmış, fakat en temel nokta aslında kendini kabullenebilmektir. Bunu başarabilmek için de bu hayatta çok daha uzun yıllar geçirmen gerekir. Şunu belirtmek isterim ki, referansı daha yukarıdan aldığın sürece bu hayatta memnuniyetsizlik asla bitmez, mühim olan referans noktasını daha kötüden alarak, kendindeki iyi özellikleri keşfedebilmek. 20'li yaşlarda benzer dönemlerden geçtim, kendimi, bedenimi ve var oluşumu hiç sevmedim; fakat şimdi 39 yaşında şunu tamamen idrak ettim ki insan denen varlık materyalist nokta ve bedensellik üzerine çok fazla takıntılı. Halbuki doğru noktadan düşündüğünde her gün çürüyen et ve kemik yığınından başka bi' şey değil. Sonuç olarak önce ' kendini bil ' herkes yaratılış terkibi olarak farklı özelliklerle var edilmiş, o yüzden önce kendi amacını bul ve kimsenin seni sadece bir madde/beden olarak kabul edip bu kriterlere göre sevilir bulup bulmamasına izin verme...
Kemik yaşını öğren heyete gir el rontgeni çek gelişim geriliği varsa kemikler açıksa biraz daha uzarsın.Hidayet Türkoğlu ve bir çok basketçi amerikaya gittikten sonra uzattılar.Ayrıca profil resmi yaptığın kahramanın boyu da sana yakın karizmasında bir eksiklik görüyor musun ? Giyinmesini bileceksin sen işine gücüne bak ben bekar kalmış kel görmedim dünyanın en aktif hatun götürmüş sektör sanatçıları kel ^^Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum