Osmanlı Zamanında Kafa Kesilmesi Rüya Yorumlayabilecek Var mı

Rüyaları yorumlamayı bırakalı çok oldu. Sizde bırakmalısınız tavsiyemdir.

hiçbir anlamı olmadığını yaş alırken göreceksiniz zaten. En az 50 tane değişik rüyamın anlamına baktım hayatımda o anlamların hiçbiri çıkmadı 😄

En basitinden bi dönem hep altımda olsun dediğim araba modelini en az 5 kere görmüşümdür çünkü o dönem modeli çok araştırıyordum. Fıkra bu kadar. Ne o arabayı alasım var nede binesim var yıllardır ama çocukken sevmiştim bilinçaltıma girmiş 😄

Güya bolluk bereket yok hedeflerine ulaşma cart curt diye yorumlanmış. Hiç öyle bişey olmadı 😄

Peygamber efendimiz sav sahabilerin rüyasını yorumlarmış. Yorumlamak mantıksız diye bir şey yok. Sadece gerçekten bu konuda bilgili kişilerden yorum almak lazım. Hayıra yorarak yorumlamak daha doğru olur rüyaları. Sen yine de bir islami bilgisine güvenebileceğin kişilere sor.

Hocam şöyle söyleyeyim eğer dikkate alınması gereken bir rüyaysa bunu anlarsınız zaten, içinizde bir şüphe olmaz. Eğer böyle bir rüya gördüyseniz bilen bir kişiye anlatın, herkese rüya anlatılmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peygamber efendimiz sav sahabilerin rüyasını yorumlarmış. Yorumlamak mantıksız diye bir şey yok. Sadece gerçekten bu konuda bilgili kişilerden yorum almak lazım. Hayıra yorarak yorumlamak daha doğru olur rüyaları. Sen yine de bir islami bilgisine güvenebileceğin kişilere sor.
Her rüyanın altını eşelemeye gerek yok, günümüzde bu iş fal bakmaya dönmüş durumda. Eğer gerçekten önemli bir durum varsa bundan şüphe duymazsınız zaten.

osmanlı zamanı gibi bir zamandı. İçeri de biri vardı yanında eski 2 osmanlı askeri nöbet tutuyordu ben de geldim yanına fatiha okudum yüzüne karşı. Sonra boynunu eğmeye çalıştım sertçe dayandı ben de kaldırıp yere vurdum. Diğer asker gelip kollarını tuttu ben de kafasını kestim ve çok kolay kesildi kan da aktı bu arada
Kral ruya yorumlama dedigin sey kendi urettigin ruyanda neden urettigini bize sorman. Sacmalikdan ileri gitmez

osmanlı zamanı gibi bir zamandı. İçeri de biri vardı yanında eski 2 osmanlı askeri nöbet tutuyordu ben de geldim yanına fatiha okudum yüzüne karşı. Sonra boynunu eğmeye çalıştım sertçe dayandı ben de kaldırıp yere vurdum. Diğer asker gelip kollarını tuttu ben de kafasını kestim ve çok kolay kesildi kan da aktı bu arada
Sizde bir şeylee hissediyorum erkeksiniz dimi ?

Geri