🔥İndirim RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Güzel fiyat asus prime 39.000 TL aldım ama pulse gerçekten daha iyi daha ağır, kalıplı ve daha az ısınıyor kesinlikle ve dlls 5 ile kendini tokatlayacak 5060 ti 16 gb ile aynı fiyat daha ne olsun.

hocam allah aşkına 2000 tl puanı gider market alışverisinde kullanır o haftaki alışveriş ordan düşer onuda benmi söyleyim adamlar bir kampanya yapmış 2000 tl veriyor parafı olanlara vadesiz 6 taksit veriyor üstüne oyun kampanyası devam ediyorsa oyun da veriyor amd daha ne yapalım amuyadamı kalksın şu ülke şartların çok iyi fırsat paraf kart sahiplerine şimdiden h.o
Sen beni anlamadın, fırsat bence süper kimse kaçırmasın, sadece kartımda 41tl limit varsa alamam 43tl lazım o algı hatalı düzeltirse iyi olur diye dikkat çektim

herkes abalıya vuruyor ne olacak böyle fiyatlar oyun keyfimizinde içine ettiler

Bekleyince fiyat düşecek demedim. Bu tarz indirimler kampanya zamanları en çok oluyor ve önümüzde black friday gibi büyük kampanya dönemine sadece 50 60 gün var. Şimdi o zaman senin dediğine gelelim evet günü gününü tutmayan bir ülkede yaşıyoruz haklısın. Benim de söylemek istediğim şey şu ki, bu fiyatlara 50 60 gün içinde zam gelse dahi büyük kampanya dönemlerinde firmalardan hepsi olmasın hadi 10 firmanın 7si katılsın yapacakları indirimle bugün düşmüş olan 43.000tl bandına düşeceğini söylüyorum. Ben risk alıp 50 60 gün daha beklemek istediğimi en kötü zaten orada ki indirimlerle yine 43.000tl bandına alacağımı düşünüyorum. Anlatmak istediğim şu an daha net anlaşılmıştır. Yoksa bekleyince fiyat düşer değil tabi ki.
zaten 2.elde alabilrisiniz sıfır almanızda şart degil 9070xt yi 2.elden şuanki satış fiyatının daha altına zaten bulunuyor eger çok beklmeyim ucuza kapatıyım diyorsan bence 2.el ilanalrıda kovalamanı tavsiye ederim kasım indirimlerine gelicek olursakta o konuda haklısın ama bekle bekle nereye kadar eger upgrade yapmayı düşünüyorsan beklmek avantajına olabilir ama zaten sıfırdan bir cihaz yapacaksan elinin ne kadar cabuk tutarsan o kadar sana + demek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen beni anlamadın, fırsat bence süper kimse kaçırmasın, sadece kartımda 41tl limit varsa alamam 43tl lazım o algı hatalı düzeltirse iyi olur diye dikkat çektim
tamam düzeltecegim orayı

Son düzenleme:
Kart fiyatlarına neler olmuş öyle.
9070 xt mi alsak , 5070 mi derken.
uçmuş fiyatlar
5070 ile şuan koydugum ürün aynı fiyat kaçmaz ürün paraf kartın varsa ihtiyacın varsa çök

zaten 2.elde alabilrisiniz sıfır almanızda şart degil 9070xt yi 2.elden şuanki satış fiyatının daha altına zaten bulunuyor eger çok beklmeyim ucuza kapatıyım diyorsan bence 2.el ilanalrıda kovalamanı tavsiye ederim kasım indirimlerine gelicek olursakta o konuda haklısın ama bekle bekle nereye kadar eger upgrade yapmayı düşünüyorsan beklmek avantajına olabilir ama zaten sıfırdan bir cihaz yapacaksan elinin ne kadar cabuk tutarsan o kadar sana + demek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam düzeltecegim orayı
Sıfırdan sistem topluyorum fakat biraz ben hobi olarak her şeyi indirimle almak üzerine giriştim. Foruma üyeliğim yeni burada o yüzden bulunuyorum. Geçenlerde istediğim anakart indirime girdi, onu da burada sıcak fırsatlardan gördüm direkt satın aldım 3 bin tl daha uygun fiyata. Ayrı olarak odaya yine indirimle kitaplık aldım. Bugün oyuncu masası aldım yine indirimle. Kısa özet amacım her şeyi piyasanın altına almak çünkü maliyetli bir bilgisayar 140ları buluyor toplam fiyat olarak. Her parçada 3er 5er kar edersem 140 yerine 120lere kadar indiririm en azından monitör fiyatı havadan gelmiş olur gibi düşünüyorum aslında acele etmeme sebebim tam olarak bu. Dip fiyat bulmaya çalışıyorum olabildiğince.

5070Tİ İSTEYENLER İÇİN DİBİN DİBİ FİYAT PARAF ÖZEL

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYAYA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR

SATIN ALIMDAN SONRA TALEP ETMEYİ UNUTMAYIN
Bekliyordum indirime girmesini asus alıcaktım fakat sapphire 43e düşmüşken çektim valla bence bundan aşağıya biraz zor düşer 2 3 aydır takip ediyorum 3 hafta önce falan 36ya düştü ama birdaha düşmez zamda geleceğini düşünüyorum yine bu fiyat bandında indirim olur yada daha fazla fiyata alınır almak isteyen alsın.

Bekliyordum indirime girmesini asus alıcaktım fakat sapphire 43e düşmüşken çektim valla bence bundan aşağıya biraz zor düşer 2 3 aydır takip ediyorum 3 hafta önce falan 36ya düştü ama birdaha düşmez zamda geleceğini düşünüyorum yine bu fiyat bandında indirim olur yada daha fazla fiyata alınır almak isteyen alsın.
oyun hediyenizi vatan bilgisayardan talep edin varsa 53 dolarlık oyun hediyesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,965
Üyeler
203,286
Son üye
umut204
Geri