🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 525g / 24g 599 TL

2 paket almıstım geçende bigjoydan geçtim ondan sonra biraz gaz yaptı onun dısında bir sıkıntı yok ztn smothie içine koyoyurum tadlandırıcı niyetine çikolata tadından çok vanilya şeker tadı var .

Geçenlerde instagramda meşhur bir suplement analizi yapan bir genç çocuk vardı ve incelediği whey de 100 gr 16 gr protein çıktı, kırmızı kutulu suplement dedi, akla ilk kırmızı deyince ssn geliyor ama sonradan ssn olmadığını söyledi ardından aklıma 2. meşhur kırmızı kutulu fellas geldi ama kutusunda 100 gr de 72 olduğunu yazmışlar dedi fellas da 68 yazıyor sanırım bu markada olmayabilir.
bende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.

bende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.
Ben ssn de bı sorun olduğunu sanmıyorum ya çok fazla kişi kullanıyor çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benee anlamıyorum millet neye göre anlayacak bunu ben test yaptım sonuçlar böyle tamam güzel ama firmayı siz bulun ben nasıl bulayım 100 tane firmanin arasından Arkadaş

valla öyle şefim tam olarak ben de aynı durumdayım. Bende boklu dere oceon almıştım(2kg) sonuna yaklaştı bu hafta sipariş geçecektim bakalım ne halt yicez olmadı ocean dan devam edicem.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
İndirim yok asıl bunun 175g olanları bedavaya satıldı stokladım

şu alınmaz diyenleri sürekli görüyorum benim gibi spordan önce veya sonra 1 porsiyon içerim diyen varsa alsın tadı kötü falan değil 1 bardak sıvıyı 3 saniye tepene dikiyosun midene gidiyo zaten kahve değil çay değil elinize alıp keyif yapa yapa mı içiyosunuz ben anlamıyorum tadıyla ne işiniz var ayrıcada tadıda güzel kurabiyelisi falan on numara bigjoy kullanıyodum kurabiyelisini deneyince hem ucuz hem daha güzel diye bunu almaya başladım eğer ketılda b*k karıştırmıcaksanız alın geçin marka güvenilir tüm marketlere ürünleri girmiş piyasası var züberle yarışıyo en azından influencerların reklamını yaptğı ne olduğu belli olmayan markalardan iyidir

Kesinlikle katılmıyorum. Dişinizi sıkıp anında içseniz dahi, içeriğinin vasat olmasından kaynaklı olarak gün içerisinde etkisini sürekli hissettiren ve midenizden yukarı doğru çıkan rahatsız edici bir etkisi var. Herkes için aynı durum geçerli olur demiyorum fakat piyasadaki diğer protein tozlarına kıyasla çok ama çok daha uygun fiyatlı olmasının elbette bir sebebi var.

İçeriğinin güvenilir olduğu konusunda da size katılamayacağım. Arkadaşların da bahsettiği gibi, arkadaşın paylaştığı videodaki marka Fellas ise içeriği oldukça sıkıntılı görünüyor. Uygun fiyatının sebebinin de buradan kaynaklandığı düşünülebilir.

Bu ürüne baktığında 2280 gr sepette 1189 tl
Gram hesabı yapınca daha uygun fiyatlı.

Bilmediğimden soruyorum; high nutrition yerine neden fellas almalıyım? İçerik mi farklı, kalite mi farklı?

Bu ürüne baktığında 2280 gr sepette 1189 tl
Gram hesabı yapınca daha uygun fiyatlı.

Bilmediğimden soruyorum; high nutrition yerine neden fellas almalıyım? İçerik mi farklı, kalite mi farklı?
Benim içime sinmedi bu marka hiç gramaj ve fiyat orantisi bile sıkıntıli duruyor bunun yerine fellas swiss yada ssn almak daha mantıklı

Ben iptali çaktım ya, perşembe günü a101'e gelen bigjoydan alırım muhtemelen.

Benim içime sinmedi bu marka hiç gramaj ve fiyat orantisi bile sıkıntıli duruyor bunun yerine fellas swiss yada ssn almak daha mantıklı
ssn dediğin hangi marka, yabancıyım bu işlere :) ben anlamamak. Link verebilir misin? Karışık bir sepet yapacağım onu da ekleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,102
Üyeler
203,321
Son üye
quinn1212
Geri