Ben fellas içince o gün 6 litre su içmeden yutkunamıyorum ciddenalmayın arkadaşlar tadı içilmeyecek kadar kötü
bende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.Geçenlerde instagramda meşhur bir suplement analizi yapan bir genç çocuk vardı ve incelediği whey de 100 gr 16 gr protein çıktı, kırmızı kutulu suplement dedi, akla ilk kırmızı deyince ssn geliyor ama sonradan ssn olmadığını söyledi ardından aklıma 2. meşhur kırmızı kutulu fellas geldi ama kutusunda 100 gr de 72 olduğunu yazmışlar dedi fellas da 68 yazıyor sanırım bu markada olmayabilir.
Ben ssn de bı sorun olduğunu sanmıyorum ya çok fazla kişi kullanıyor çünkübende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.
Benee anlamıyorum millet neye göre anlayacak bunu ben test yaptım sonuçlar böyle tamam güzel ama firmayı siz bulun ben nasıl bulayım 100 tane firmanin arasından Arkadaşbende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.
valla öyle şefim tam olarak ben de aynı durumdayım. Bende boklu dere oceon almıştım(2kg) sonuna yaklaştı bu hafta sipariş geçecektim bakalım ne halt yicez olmadı ocean dan devam edicem.bende onu 3 gündür düşünüyorum adam gibi anlatmıyor ki sn değil diyor ama arka tarafta ssn poşeti var hem kırmızı o yüzden şüpheli geldi. video da müzik telifi yüzünden silinmiş geri getireceğim diyor ama hala video gelmedi. bari baş harfini söylese ne olacak millet bunu öğrenmek için bekliyor. ben şimdi ssn alsam mı diye düşünüyorum protein de bitti ama alasım kaçtı.
Benim içime sinmedi bu marka hiç gramaj ve fiyat orantisi bile sıkıntıli duruyor bunun yerine fellas swiss yada ssn almak daha mantıklı![]()
High Nutrition Protein Tozu 2280 Gr Çikolata Muz Aromalı Whey Protein 24 Gram Protein 76 Servis - Fiyatı, Yorumları
Protein Tozu 2280 Gr Çikolata Muz Aromalı Whey Protein 24 Gram Protein 76 Servis yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Bu ürüne baktığında 2280 gr sepette 1189 tl
Gram hesabı yapınca daha uygun fiyatlı.
Bilmediğimden soruyorum; high nutrition yerine neden fellas almalıyım? İçerik mi farklı, kalite mi farklı?
ssn dediğin hangi marka, yabancıyım bu işlereBenim içime sinmedi bu marka hiç gramaj ve fiyat orantisi bile sıkıntıli duruyor bunun yerine fellas swiss yada ssn almak daha mantıklı