🔥İndirim RTX 5070 Tı 65.000 TL Paraf Özel 6 Taksit ve 8300 TL Paraf Puan+Oyun (54.600)

@asko56 300 milyon dolar nasıl çöpe atılır sonucu bu

paraf sahipleri hangi paraf kartını almalıyım paraf mı parafly mı veya diğerleri

Paraf bilgisayar parçaları satan yerlerde çok sağlam taksit ve puan imkanları ile geliyor gerçekten, çıkartmayı düşünüyorum. özellikle gaming gecesi için incehesap çok kıymetli, itopya gene 6 taksit yapıyor peşin fiyatına.. Amazon'da bazı ürünlerde de görüyorum, vatan da gene en çok taksidi peşin fiyatına veren banka... gene trendyolda da peşin fiyatına 9 taksit ile varlar..

300 tl veren en alttaki kampanya bulunamadı hatası veriyor sizlerdede aynımı

Soğutması kötü diye 45 bine almadığımız kartlara bak 65 bin olmuş.
30 bin e aldığım rx 9070 hala 35 bine bulunuyor ve dünya kadar yazılım sorunuyla uğraştım
Bundan sonraki kartım kesinlikle nvidia olacak

Paraf bilgisayar parçaları satan yerlerde çok sağlam taksit ve puan imkanları ile geliyor gerçekten, çıkartmayı düşünüyorum. özellikle gaming gecesi için incehesap çok kıymetli, itopya gene 6 taksit yapıyor peşin fiyatına.. Amazon'da bazı ürünlerde de görüyorum, vatan da gene en çok taksidi peşin fiyatına veren banka... gene trendyolda da peşin fiyatına 9 taksit ile varlar..
Hangi kartını almak gerekiyor ben de düşünüyorum da

Bunu Vatan'daki diğer kartlara da uygulayabiliyor muyuz yoksa siz fiyat performans olarak en iyisi bu olduğu için mi yazdınız? Eğer tüm kartlarda aynı indirimleri kullanabiliyorsak çok iyiymiş. Bir de acaba hangi kartı çıkartamak gerekiyor paraftan?

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK HALA DEVAM EDİYORSA OYUN KAMPANYASIDA VAR

Alıntıyı görüntüle
Bu kartı parafla beraber 40k ya almıştım. Sıcaklık değerlerinden çok memnunum gerçekten. Sessiz ve çok iyi çalışıyor.

Diğer 5070ti fiyatlarına bakınca bu fiyata paraf olmasa bile bi daha herhangi bir 5070ti bulabileceğimizi sanmıyorum

ürüne 300 tl zam gelmiştir

Geri