- Reaksiyon skoru
- 143
Bir telefon buldum İphone 14 Pro Max Param güvende ile alsam sıkıntı yaşar mıyım
PG aliciyi daha cok koruyor sıkıntı yaşamazsınızBir telefon buldum İphone 14 Pro Max Param güvende ile alsam sıkıntı yaşar mıyım
anakart sattım param güvende ile alıcı pinleri yamultup bana geri iade oluşturdu ve ben hiç bir şey yapamadım satıcı olarak o yüzden alıcı isen hiç bir sıkıntı yaşmazsın ama satıcı isen bozuk ürün gönderse bile sana geri hiç bir şey yapamıyosunBir telefon buldum İphone 14 Pro Max Param güvende ile alsam sıkıntı yaşar mıyım
Geçmiş olsun öncelikleanakart sattım param güvende ile alıcı pinleri yamultup bana geri iade oluşturdu ve ben hiç bir şey yapamadım satıcı olarak o yüzden alıcı isen hiç bir sıkıntı yaşmazsın ama satıcı isen bozuk ürün gönderse bile sana geri hiç bir şey yapamıyosun
Bataryası illa değişmiştirGeçmiş olsun öncelikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha çok kafama takılan 14 Pro Max gibi bir telefonun hiç içi açılmadan pil seviyesinin 90 olması hem o yönden biraz kafam karıştı hemde pek güvenemedim telefonuda görmeden alıyoruz sıkıntı yaşarsak yazık günah paraya
Sağolasın güvenemedim adama ama fotoğraf istedim kutusunun faturasının saçma sapan alakasız şeyler attı kutu bunun kutusu değil faturada ımeı adresi yazmıyor bi garipSipariş hemen eline geçtiği gibi onaylama; öncelikle bir telefonu kontrol edip belirtildiği gibi olduğunda siparişin doğru olduğuna onay ver.