Sahibinden Güvende Ödeme Sıkıntı Yaşar Mıyım

Bir telefon buldum İphone 14 Pro Max Param güvende ile alsam sıkıntı yaşar mıyım
anakart sattım param güvende ile alıcı pinleri yamultup bana geri iade oluşturdu ve ben hiç bir şey yapamadım satıcı olarak o yüzden alıcı isen hiç bir sıkıntı yaşmazsın ama satıcı isen bozuk ürün gönderse bile sana geri hiç bir şey yapamıyosun

anakart sattım param güvende ile alıcı pinleri yamultup bana geri iade oluşturdu ve ben hiç bir şey yapamadım satıcı olarak o yüzden alıcı isen hiç bir sıkıntı yaşmazsın ama satıcı isen bozuk ürün gönderse bile sana geri hiç bir şey yapamıyosun
Geçmiş olsun öncelikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok kafama takılan 14 Pro Max gibi bir telefonun hiç içi açılmadan pil seviyesinin 90 olması hem o yönden biraz kafam karıştı hemde pek güvenemedim telefonuda görmeden alıyoruz sıkıntı yaşarsak yazık günah paraya

Geçmiş olsun öncelikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha çok kafama takılan 14 Pro Max gibi bir telefonun hiç içi açılmadan pil seviyesinin 90 olması hem o yönden biraz kafam karıştı hemde pek güvenemedim telefonuda görmeden alıyoruz sıkıntı yaşarsak yazık günah paraya
Bataryası illa değişmiştir

Sipariş hemen eline geçtiği gibi onaylama; öncelikle bir telefonu kontrol edip belirtildiği gibi olduğunda siparişin doğru olduğuna onay ver.

Sipariş hemen eline geçtiği gibi onaylama; öncelikle bir telefonu kontrol edip belirtildiği gibi olduğunda siparişin doğru olduğuna onay ver.
Sağolasın güvenemedim adama ama fotoğraf istedim kutusunun faturasının saçma sapan alakasız şeyler attı kutu bunun kutusu değil faturada ımeı adresi yazmıyor bi garip

İçine sinmiyorsa uzak dur bilader, bu sistemle sorun yaşayan alıcılarda var, forumlarda aratırsan görürsün. İnsan art niyetli olmaya görsün, kötülük yapacaksa her türlü yapabiliyor. Düzgün adamsa ilan bilgilerinden, açıklamalarından, yaklaşımından filan büyük oranda kendini belli ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,396
Üyeler
203,411
Son üye
ens1234
Geri