Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Apple Mac mini M4 Pro çip, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama
54.964,05 TL
- (%39 indirim) → Akakçe'de ara

Apple Mac mini Masaüstü Bilgisayar M4 Pro çip, 12 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli GPU’ya sahip: 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama, Gigabit Ethernet. iPhone ve iPad ile uyumlu
Baktığımda 2 adet vardı. Anında mı sattılar naptılar anlamadım

Forumdaki bu konu sayesinde en son depodan 39 bin tl'e 75 inç tv aldım hemde güzel bir seri miniled aldım şuan 0 satış fiyatı 80k olan bir ürün. Bilgisinde yeni gibi kullanılmış ürün kutusunda hasar var diyordu sitede. Ürün orjinal kutusunda sadece ayakta problemli kırık çıktı öyle geldi onu not düşmemişler yanlış bilgi vermişler ama tv üzerindeki koruyucu opticler bile duruyordu yani diyeceğim o ki alıp şansınızı uygun fiyatlı ürün ihtiyacınız varsa deneyin sonuçta kötü niyetli bir sürü insanda var iade eden amazon en azından arkasında durur her türlü iade edebilirsiniz diye defalarca telefonda görüşme gerçekleştirdim...

2026 başındaki Prime Amazon Depo'nun gözümüzdeki değeri:

Alıntıyı görüntüle
Gerçekten öyle bu arada neler aldım bir bilsen :D
Konu açılmadan birkaç gün önce keşfetmiştik neler neler düşüyordu depoya çok iyiydi gerçekten konu açıldıktan sonra curcuna zaten ürün yakalayamaz olduk maymun gözünü açtı :D

Konu açılmadan birkaç gün önce keşfetmiştik neler neler düşüyordu depoya çok iyiydi gerçekten konu açıldıktan sonra curcuna zaten ürün yakalayamaz olduk maymun gözünü açtı :D
Hocam konu dışı ramlerinize CL28 i siz mi o.c. ettiniz yoksa kendisi mi öyle geldi? Bende 32x2 siyah 6400mhz cl32 kingston ram sahibiyim de 6000 mhz e düşürüp cl30 yapsam çalıştırır mı acaba diye düşünüyordum.

Hocam konu dışı ramlerinize CL28 i siz mi o.c. ettiniz yoksa kendisi mi öyle geldi? Bende 32x2 siyah 6400mhz cl32 kingston ram sahibiyim de 6000 mhz e düşürüp cl30 yapsam çalıştırır mı acaba diye düşünüyordum.
Kendim yaptım hocam BIOS dan
CL30 kit normalde voltajı değiştirmeden CL28 e çektim stabil çalışıyor
Denemeden bilemezsin bazı kitler daha hassas oluyorlar siyah ekranda kalabiliyor

%20 indirimli sıfır kondisyonunda ihtiyaçlarımı depodan giderdim :kekw: Konu açıldı daha da bir şey alamadım, bir geçen 17 pro yakalamıştım onu da aldığım fiyattan sattım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,086
Üyeler
203,318
Son üye
yusufpersiev
Geri