❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Iyi de kardeş kiyaslama tabi yapacaksın surekli call of duty oynayan adam amd kart alarak 5080den fazla fps aliyor. Genel yapidan bahsettigin zaman evet bu ondan genel olarak daha güçlü deriz oyuna gore baz alirsak degiskenlik gosterir. Kiyaslama genel ve baz seklinde yapilan bir şeydir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimse zaten 5080ten güçlü diyemez demesin zaten.
arkadaşın hatası şurada başlıyor, saf güçte 7900 xtx'i %5-6 güçlü sanıyor. Hayır, %20'ye kadar daha güçlü 7900 XTX saf güçte 9070 XT'den. O yüzden hesabını şaşırıyor.

Hayır, onlar eski sürücü testleri.

Ben birebir test ettim hepsini dostum merak etme :)
Hee diyorsun ki 7900XTX sürücülerle %15-20 performans kazandı?

Valla kusura bakma hacım da tek tek isim vermiyim ama Türkiye'de DH den tut aklına gelebilecek tüm forumlarda uzun süreler bulundum hayatımda ilk defa bu forumda techpowerup yada hardwareunboxed gibi dünyanın en büyük ve güvenilir review datebaselerinin ciddiye alınmadığını görüyorum. Abdullah hacıgül bile yeri geliyor videolarında bu kanalları referans alıyor ama şu forumda ''onlar eski sürücü ehehe bak benim 3 oyunluk testim daha gerçekçi'' gibi komik yorumlar geliyor.

Senin kendi çapında yaptığın 3 oyunluk test senin hayal dünyanı yansıtıyor dostum. Benim attığım techpowerup incelemesi ise güvenilirliği tartışmaya kapalı profesyonel bir inceleme.

Zaten her şeyi bir kenara bırakırsak senin donanımlardan pek bir şey anlamadığın bile ''eski sürücü'' lafından çok bariz belli oluyor. Evet onlar eski sürücü ama 9070XT için eski ve oturmamış sürücü, XTX için değil. 9070XT piyasaya çıktıktan sonra aldığı ilk büyük güncellemede 5070 Ti ile arasındaki farkı kapatıp yer yer önüne geçmişti çünkü yeni bir kart ve herkes bilir ki AMD driverlar ile yeni nesil kartlarına ufak tefek performans artışı sağlar %3-5 civarı ama sen diyorsun ki 7900XTX %15-20 üzerine koydu.

Ne diyim kardeş bir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin. Şu forumda donanımlar üzerine yorum yapmaktan nefret ettiğim kadar başka hiç bir şeyden nefret etmiyorum, ne zaman donanımlar üzerine bir yorum yapsam her seferinde birileri çıkıp bilgisizliği ile beni dumur ediyor...

Edit: üşenmedim daniel owen ın 21 oyunluk detaylı incelemesine de baktım no ray tracing kafa kafaya saf performansa sahipler, RT + no RT karma da %2 9070XT önce, sadece RT de ise %8 9070XT önce. Konu kapandı zaten, daha üzerine bir şey söylemeye gerek yok. Ayrıca gözünü seveyim sürücü muhabbeti yapacaksan abdullah hacıgülü etiketle de nasıl saçmaladığını o söylesin. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler arasında ilk 10 a girer senin şu driver muhabbetin... 1 yıl önce 7900XTX ve 9070XT kafa kafayalar ama driver güncellemeleri ile 7900XTX 1 yıl içinde %20 fark açıyor. Yemin ediyorum güzel kafaymış...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-15 230941.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-15 230941.webp
    80.5 KB · Hit: 22
Son düzenleme:
Hee diyorsun ki 7900XTX sürücülerle %15-20 performans kazandı?

Valla kusura bakma hacım da tek tek isim vermiyim ama Türkiye'de DH den tut aklına gelebilecek tüm forumlarda uzun süreler bulundum hayatımda ilk defa bu forumda techpowerup yada hardwareunboxed gibi dünyanın en büyük ve güvenilir review datebaselerinin ciddiye alınmadığını görüyorum. Abdullah hacıgül bile yeri geliyor videolarında bu kanalları referans alıyor ama şu forumda ''onlar eski sürücü ehehe bak benim 3 oyunluk testim daha gerçekçi'' gibi komik yorumlar geliyor.

Senin kendi çapında yaptığın 3 oyunluk test senin hayal dünyanı yansıtıyor dostum. Benim attığım techpowerup incelemesi ise güvenilirliği tartışmaya kapalı profesyonel bir inceleme.

Zaten her şeyi bir kenara bırakırsak senin donanımlardan pek bir şey anlamadığın bile ''eski sürücü'' lafından çok bariz belli oluyor. Evet onlar eski sürücü ama 9070XT için eski ve oturmamış sürücü, XTX için değil. 9070XT piyasaya çıktıktan sonra aldığı ilk büyük güncellemede 5070 Ti ile arasındaki farkı kapatıp yer yer önüne geçmişti çünkü yeni bir kart ve herkes bilir ki AMD driverlar ile yeni nesil kartlarına ufak tefek performans artışı sağlar %3-5 civarı ama sen diyorsun ki 7900XTX %15-20 üzerine koydu.

Ne diyim kardeş bir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin. Şu forumda donanımlar üzerine yorum yapmaktan nefret ettiğim kadar başka hiç bir şeyden nefret etmiyorum, ne zaman donanımlar üzerine bir yorum yapsam her seferinde birileri çıkıp bilgisizliği ile beni dumur ediyor...
O forum DH dediğin yerde 4 sene kategori modluğu yaptım :). 3 sene kadar da yazılım ekibinde çalıştım :). 17 senelik de hesabım var orada. Test eski diyorum. Youtube'da da pek çok oyunla 2 ay önce test etmiş birisi var, 15-20 arası buldu o da.

İstediğine inan, seni inandıracak değilim.

Reddit'de açtığım posta herkes katılıyor. Ama sen çok bilmiş ama hiçbir şey bilmeyen birisi olan kendini güncellemiyorsun.

Bol şans.

Uyanırsın belki diye reddit postumu ve youtube videosunu bırakıyorum buraya.

Baymaya başladı bu tipler. Adama kanıtlı şekilde aynı sistemde ettiğim kendi testimi atıyorum, youtube'da başka birinin testini atıyorum, hala bana cahil falan yazıyor. Valla, banlanın gidin ya.

Cehaletin şurada başlıyor, bu yüzdeler hesaplanırken 7900 xtx tekrar mı test ediliyor sanıyorsun yoksa sen? Hayır, 7900 xtx ilk çıktığındaki yaptıkları testi baz alıyorlar. Yani 2023 sürücüleri ile yapılmış bir yüzde o. Bunu bilmeyip, şu tabloyu atman falan. Bir de ukala ukala biliyor gibi konuşmaların. Aaah ah...

Son düzenleme:
Ya aga sen kimsin de senin oturduğun yerden yaptığın testi ciddiye alacam?

3 tane oyun test etmişsin ne şartlarda test ettiğin bile belli değil 6950XT ile 9070XT neredeyse aynı çıkmış hatta 6950XT rust da öne bile geçmiş kalkmış bana kanıtlı falan diyor, tekrar ediyorum sen kimsin aga? techpowerup, hardwareunboxed, daniel owen diyorum adam kalkmış bana 3 oyunluk testini atıyor ve ısrarla papağan gibi kanıtlı da kanıtlı diyor.

Aynen kardeşim kanıtlı, sen git odanda eğlenmeye devam et. 1 yılda 7900XTX %15-20 üzerine koydu aynen...

Yemin ediyorum donanım konusunda bu forum kadar beterini görmedim. Her seferinde çıtayı bir adım yukarı taşıyorlar...

SpecificationRX 9070 XTRX 7900 XTXRX 6950 XT
Silent Hill 2118 FPS (80.8%)146 FPS (100%)109 FPS (74.7%)
Rust171 FPS (88.1%)194 FPS (100%)179 FPS (92.3%)
Cyberpunk 2077134 FPS (84.3%)159 FPS (100%)119 FPS (74.8%)

Ya aga sen kimsin de senin oturduğun yerden yaptığın testi ciddiye alacam?

3 tane oyun test etmişsin ne şartlarda test ettiğin bile belli değil 6950XT ile 9070XT neredeyse aynı çıkmış hatta 6950XT rust da öne bile geçmiş kalkmış bana kanıtlı falan diyor, tekrar ediyorum sen kimsin aga? techpowerup, hardwareunboxed, daniel owen diyorum adam kalkmış bana 3 oyunluk testini atıyor ve ısrarla papağan gibi kanıtlı da kanıtlı diyor.

Aynen kardeşim kanıtlı, sen git odanda eğlenmeye devam et. 1 yılda 7900XTX %15-20 üzerine koydu aynen...

Yemin ediyorum donanım konusunda bu forum kadar beterini görmedim. Her seferinde çıtayı bir adım yukarı taşıyorlar...

SpecificationRX 9070 XTRX 7900 XTXRX 6950 XT
Silent Hill 2118 FPS (80.8%)146 FPS (100%)109 FPS (74.7%)
Rust171 FPS (88.1%)194 FPS (100%)179 FPS (92.3%)
Cyberpunk 2077134 FPS (84.3%)159 FPS (100%)119 FPS (74.8%)
Canım kardeşim, tatlı kardeşim; zaten saf güç olarak 9070 XT ile 6950XT arasında %10 var. Bunu tüm Reddit de kabul eder. Ediyor da.

Sen 9070XT'yi iyi bir kart sanıyor olabilirsin fiyatı yüzünden ama AMD'nin çıkardığı en kötü kartlardan birisi.

Sana kendi testimi değil, Frame Chasers'ın güncel sürücülerle yaptığı testi atıyorum.

Sen ise bana 2023 sürücüleri ile yapılmış 7900 XTX baz testi ile tabloya dahil edilmiş bir grafik atıyorsun.

Ne lazım sana daha?

Aaaah ah.... Bu çok baydı. 20 yaşında çocukların hiçbir şey bilmeden şu forumda üstten bakıcı ve cehalet kokan postlarından bıktım.

Reddit'de post'u 32 bin kişi görüyor, 32 bin kişiden 1 kişi bile karşı çıkmıyor. Ama ne hikmet ki Born To Be Wild nick'li 20'li yaşlardaki techup grafiği bile okumayı bilmeyen kardeşim biliyor.

Ben bilmiyorum.

Youtube videosu yalan attığım üstte, benim testler de yalan.

AMA SEN BİLİYORSUN! WOOOW!

Abicim, hadi, yoluna. Bana dişin geçmez. Çok fazla birikim farkı var aramızda.

EKLEME: BAK HALA ÜSTÜNE 1 YILDA %20 KOYDU DİYOR. BU ÇOCUK HALA SANIYOR Kİ; 9070XT'NİN TEST EDİLDİĞİ GRAFİKTEKİ HER KART TEKRAR TEKRAR TEST EDİLİYOR! HAYIR UFAĞIM, HAYIR TATLIM, HAYIR AŞKIM BENİM! O TEST 2023'DE 7900XTX ÇIKINCA 1 KERE YAPILDI, HER GRAFİKTE DE O DEĞER KULLANILDI! GÜNCEL BİLGİ ALAMAZSIN ORADAN! GÜNCEL BİLGİYİ BENİM GİBİ TEST ETMİŞ YA DA ALTTAKİ YT VİDEOSUNDAKİ GÜNCEL OLARAK KARŞILAŞTIRMIŞ KİŞİLERDEN ALIRSIN. AŞKIM BENİM!

Koydum bloğu. Hem cahil, hem bilgisiz.

Az sonra da Testing Games vs. vs. gibi tamamen sahte Benchmark kanallarının t.up grafiğinden aldığı yüzdelerle yaptığı sahte video linklerini atarsın. Reddit'de eksileme var. Senin gibi tipler 3-4 güne o subreddit'e mesaj atamaz hale geliyor. Öyle bir sistem lazım ki, konuşamayın. Yanlış bilgi veremeyin.

Son düzenleme:
Arkadaşım ısrarla aynı şeyleri papağan gibi sayıklıyorsun.

Bak özetin özetini geçiyorum. Sen 3 oyunluk test yapmışsın ki saymıyorum bile ve yine söylüyorum, sen kimsin? hadi seni geçtim Frame Chasers kim? allah aşkına daha dün adını öğrendiğiniz adamları sanki global çapta güvenilirliği olan adamlarmış gibi sunmak neyin kafası? Frame Chasers diye benim önüme attığı adamın ''sözde'' incelemesinde 4 tane oyun var. Lies o P, Remnant, Mindseye, Forest. Cidden muazzam incelemeymiş kardeşim haklısın.

Kendi 3 oyun yapmış, Frame Chasers dediği global çaptaki güvenilir arkadaş da 4 oyun yapmış tamam %20 daha güçlü :kekw:

Ortada Techpowerup gibi bir gerçek varken gecenin köründe kankaaaaa Frame Chasers diyorum yaaa anlasanaa framee. Allah aşkına git yat ya gözünü seveyim.

''Sana kendi testimi değil, Frame Chasers'ın güncel sürücülerle yaptığı testi atıyorum.''

Arkadaşım ısrarla aynı şeyleri papağan gibi sayıklıyorsun.

Bak özetin özetini geçiyorum. Sen 3 oyunluk test yapmışsın ki saymıyorum bile ve yine söylüyorum, sen kimsin? hadi seni geçtim Frame Chasers kim? allah aşkına daha dün adını öğrendiğiniz adamları sanki global çapta güvenilirliği olan adamlarmış gibi sunmak neyin kafası? Frame Chasers diye benim önüme attığı adamın ''sözde'' incelemesinde 4 tane oyun var. Lies o P, Remnant, Mindseye, Forest. Cidden muazzam incelemeymiş kardeşim haklısın.

Kendi 3 oyun yapmış, Frame Chasers dediği global çaptaki güvenilir arkadaş da 4 oyun yapmış tamam %20 daha güçlü :kekw:

Ortada Techpowerup gibi bir gerçek varken gecenin köründe kankaaaaa Frame Chasers diyorum yaaa anlasanaa framee. Allah aşkına git yat ya gözünü seveyim.

''Sana kendi testimi değil, Frame Chasers'ın güncel sürücülerle yaptığı testi atıyorum.''
Frame Chasers dediğin adam Reddit'de 3 kategorinin moderatörü, bunların üçü de 200K+ subredditler. Tamamen bağımsız testler yapan, çok da bilgili birisidir.

Sen kimsin asıl?

Dostum, hadi, sen t.up grafiği okumayı öğrendin bugün benden. Yarın da birileri illa sana bir şey öğretir. T.up grafiği bile okumayı bilmeyen kişiyi adam yerine koyup cevap yazıyorum bir de, hata bende. Aynen kardeşim, her yeni kartı test ederken 30 kartla birlikte test ediyorlar aynı anda tekrar. Hahahahaha. Tövbe tövbe ya.

Bir daha çok biliyor gibi yazma yeter. Namus meselesi yapıyorsunuz ya bir şeyi.

Tartışma kültürünüz o kadar zayıf ki jenerasyon olarak.

Frame Chasers diyorum kanka anlasanaa

Ahaghahaha Techpowerup a karşılık sunduğu adam hakkında reddit de ''zihinsel engeli mi var?'' diye tartışıyorlar.

Frame Chasers bundan sonra favorim :kekw::kekw:

Hater sub'ların postlarını bulup atacaksın burada ya?

Güzel kardeşim, rezil olma daha fazla hadi. Daha fazla rencide de etmek istemiyorum seni.

Testler ortada, her şey ortada. T.up grafiği okumayı bilmeyen adamsın ya. Forum DH diyor bir de. Forum DH'nin 2011 zamanlarında olsan bu konuşma şekliyle 2. günden ban yerdin zaten merak etme.

Hadi canımın içi. En iyi sen biliyosun. Babanın sana karne gününde aldığı 9070 XT'ye tapmaya devam et.

Geri