Sıcak Fırsatlar Bu Aralar Çok Durgun Belli Sebepleri Var mı Acaba?

Reaksiyon skoru
1
Son 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.

Genelde güzel denebilicek tablet indirimi, telefon indirimi ve güzel sistemler çıkardı ama Nvidia zammı, Apple zammı, yükselmeye devam eden SSD ve Ram zamları derken teknolojiden yana bir şey kalmadı.

Son 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
aslında durgun değildi , yönetici kadrosu sunucuyu güncellemek için 10 yıllık paneli değiştirip bütün kategoriler bozuldu 4 gün önce yanlış hatırlamıyorsam yene eski sürüme geçtik ve sorunsuz şu an , öyle bir kronik sorundu ki yıllar önceki konuya yazdığında sıcak fırsatlar ın en üstüne düşüyordu , e haliyle yeni indirimler en alta düştü ondan indirim yok gibi gözüküyor ama çok şey yaşandı

İndirimden çok bindirimler revaçta olduğu bir dönemdeyiz Kasım indirimleri zamanla hikaye şimdi de western oldu. Ram zammı dlls 5 zammı onun yancısı amd işlemci ve ekran kartı zamları popüler her şey zam gördü 4 ay önce aldığım xfx 9070xt yüzde 27 zamlandı 9700x yüzde 35 zamlandı patriot viper ram yüzde 30-35 zamlandı. İndirim bahsi hak getire

Üstteki arkadaşın dediği gibi teknik ve kronolojik sıralama sorunu illaki etki etmiştir ama Srozer80’in dediği gibi . Gerçekten indirim adı altında fahiş zamların konuşulduğu bir dönemden geçiyoruz. RAM, ekran kartı, işlemci derken neye baksak fiyatı katlanmış durumda.

Forumla ilgili değil eskiden dehşet indirimler olurdu piyasada şuan bi durgunluk var
aslında durgun değildi , yönetici kadrosu sunucuyu güncellemek için 10 yıllık paneli değiştirip bütün kategoriler bozuldu 4 gün önce yanlış hatırlamıyorsam yene eski sürüme geçtik ve sorunsuz şu an , öyle bir kronik sorundu ki yıllar önceki konuya yazdığında sıcak fırsatlar ın en üstüne düşüyordu , e haliyle yeni indirimler en alta düştü ondan indirim yok gibi gözüküyor ama çok şey yaşandı
Güncellemeden önce de böyleydi. Zaten o güncelleme 1 2 gün durdu sonra eski halini getirdiler.
Ben gruplarda da varım oraya da eskisi gibi fırsat düşmüyor hele hele teknolojik şeyler çok zam yedi fiyatlar burada kalırsa Kasım'da geçen ayın fiyatları bize indirim diye satarlar, onların konuları gelir

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumu ustasına sormak lazım :D @shyNNN

Son düzenleme:
piyasa durgun hocam kasım için olabilir en son trendyol yaptı bişeyler belli firmalar yaparsa yapıyor ama bu aylar genelde böyle geçiyor indirimde. acil bir şey lazımda söyleyin bulalım :D

zaten zamlı olan fiyatlar daha da zamlandıktan sonra artık sıcak fırsatlara düşen sistemler bile kazık gelmeye başladı üstüne yaz falan bitti kasım indirimlernde güzel seyler görürürz bence , ben abdullah abinin kasım ayında sistem önerisi yapacağından eminim

zaten zamlı olan fiyatlar daha da zamlandıktan sonra artık sıcak fırsatlara düşen sistemler bile kazık gelmeye başladı üstüne yaz falan bitti kasım indirimlernde güzel seyler görürürz bence , ben abdullah abinin kasım ayında sistem önerisi yapacağından eminim
Fiyat yükselişleri böyle giderse kasımda da sıcak bir fırsat göremeyeceğiz don ve pantolon harici bir şey :D kalmaz gibi geliyor ama alışıyoruz 9070 XT 'yi 43bin sıcak fırsat oldu kasımda da 50bin sıcak fırsat olur

Fiyat yükselişleri böyle giderse kasımda da sıcak bir fırsat göremeyeceğiz don ve pantolon harici bir şey :D kalmaz gibi geliyor ama alışıyoruz 9070 XT 'yi 43bin sıcak fırsat oldu kasımda da 50bin sıcak fırsat
neyseki şuan pc almak gibi bir derdim yok

Geri