Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,581
Birkaç gün önce, 1 senedir motorsiklet kazasindan dolayi yoğun bakımda yatan bilinci olmayan komadaki kuzenim için ne yapabiliriz diye konu açmıştım. Bu sabah kuzenim vefat etti. Tam 1 yılı doldurdu. Çok yoksul tek başına gitti. Yakınlarımizin imkani olmasına rağmen ilgisiz kaldılar. Herkesi Allaha havale ediyorum. Cenazesine bile yetisemediler.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin başın sağolsun

Birkaç gün önce, 1 senedir motorsiklet kazasindan dolayi yoğun bakımda yatan bilinci olmayan komadaki kuzenim için ne yapabiliriz diye konu açmıştım. Bu sabah kuzenim vefat etti. Tam 1 yılı doldurdu. Çok yoksul tek başına gitti. Yakınlarımizin imkani olmasına rağmen ilgisiz kaldılar. Herkesi Allaha havale ediyorum. Cenazesine bile yetisemediler.

Başınız sağolsun :/

abi gerçekten çok koydu,çok üzüldüm sana sevdiğimiz bir kardeşimizsin,Allahtan geldik Allaha döneceğiz,Allah gani gani rahmet eylesin inşaAllah başın sağolsun Allah sabır versin

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,620
Üyeler
203,531
Son üye
DemirB
Geri