nessie1s
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,912
ninjutso sora v3bu mu ninjutso sora v3 mü?
ninjutso sora v3bu mu ninjutso sora v3 mü?
Garantiyi bilmem de teknik servisi olan fare diye bir şey yok. Batılı firmalar hatta düşündüğünüzden daha kötüler.garantisi teknik servisi nerde nasil oldugu bilinmeyen bi markaya 4.5k vermek bilemedim
Scyrox V8 3 ay sonra scroll sorunu ben de yaşadım. Bozulmadı ama ses çıkarıyor. Şu an VGN Dragonfly Y2 Master Plus geçtim. Özellik olarak bence Scyrox fiyatına göre geride kaldı artık, ₺2500 civarında iyiydi de, ₺3100 falan çıkınca Scyrox'dan daha iyi ürünler var. Scyrox'un bir de yeni ürünleri gelmiş, ama açıkçası yeni sensöre o parayı yakmaya gerek var mı emin değilim. Halen 3395-3950 yeterli.2 senedir aktif kullanıyorum öyle problemler yaşamadım bilmiyorum
Bunlardan biri alınabilir. KEYMO koduyla da küçük bir miktar indirim sağlayabilirsiniz.Konu açılmışken danışayım:
Hyperx pulse haste2 yi 1600 liraya mediamarkt'tan aldım ama takılma sorunları nedeniyle iade ettim. 1500 - 2500 arası kablosuz tavsiyesi alabilir miyim? Tavsiye ettiği ürünü kullanan varsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
meyergaming.com
meyergaming.com
meyergaming.com
Mantıksız değil aslında, giriş, orta ₺1500-3000 arası şansları yok. Çok tercih edilmese de içerik olarak ₺3000-5000 arasını da tercih eden kitle var. O kitleye ₺6500-7000 civarınsa satılan Çinli magnezyum fareler yerine ₺4000 magnezyum fare iş görebilir. Magnezyum fare kullanmadım, ama kullananlar yüzeyi çok övüyor.Foruma bak 4500 liraya gameraider marka mouse tartışılıyor kafayı yediniz iyice.