🔥İndirim 🔥Gameraider Gr2 Pro🔥Magnezyum🔥40gr 8k Hz Pixart 3950 4.499,00₺ ??🔥

Foruma bak 4500 liraya gameraider marka mouse tartışılıyor kafayı yediniz iyice.

Konu açılmışken danışayım:
Hyperx pulse haste2 yi 1600 liraya mediamarkt'tan aldım ama takılma sorunları nedeniyle iade ettim. 1500 - 2500 arası kablosuz tavsiyesi alabilir miyim? Tavsiye ettiği ürünü kullanan varsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

garantisi teknik servisi nerde nasil oldugu bilinmeyen bi markaya 4.5k vermek bilemedim
Garantiyi bilmem de teknik servisi olan fare diye bir şey yok. Batılı firmalar hatta düşündüğünüzden daha kötüler.

GameRaider, Gaminggen kendi firması bence Twitter vb. isimleri düşünce her türlü yardımcı olacak firmadır. Yerli firmalar ayıplandıklarında daha iyi çalışıyorlar. Yabancı firmalar çoğu zaman umursamıyor bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 senedir aktif kullanıyorum öyle problemler yaşamadım bilmiyorum
Scyrox V8 3 ay sonra scroll sorunu ben de yaşadım. Bozulmadı ama ses çıkarıyor. Şu an VGN Dragonfly Y2 Master Plus geçtim. Özellik olarak bence Scyrox fiyatına göre geride kaldı artık, ₺2500 civarında iyiydi de, ₺3100 falan çıkınca Scyrox'dan daha iyi ürünler var. Scyrox'un bir de yeni ürünleri gelmiş, ama açıkçası yeni sensöre o parayı yakmaya gerek var mı emin değilim. Halen 3395-3950 yeterli.

Konu açılmışken danışayım:
Hyperx pulse haste2 yi 1600 liraya mediamarkt'tan aldım ama takılma sorunları nedeniyle iade ettim. 1500 - 2500 arası kablosuz tavsiyesi alabilir miyim? Tavsiye ettiği ürünü kullanan varsa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Bunlardan biri alınabilir. KEYMO koduyla da küçük bir miktar indirim sağlayabilirsiniz.

Foruma bak 4500 liraya gameraider marka mouse tartışılıyor kafayı yediniz iyice.
Mantıksız değil aslında, giriş, orta ₺1500-3000 arası şansları yok. Çok tercih edilmese de içerik olarak ₺3000-5000 arasını da tercih eden kitle var. O kitleye ₺6500-7000 civarınsa satılan Çinli magnezyum fareler yerine ₺4000 magnezyum fare iş görebilir. Magnezyum fare kullanmadım, ama kullananlar yüzeyi çok övüyor.

Yine de fason üretim markaların en zorlanacağı yer fare bence. Çinliler o tarafta bir sürü markaya sahip. Klavye ve kulaklıkta yine fiyat aralığında yarışabilecekleri alanlar var.

Son düzenleme:
bugün geldi cs2 de test ettim baya beğendim tek eksisi biraz küçük alışırım zamanla stabil olarak 8k hz verebiliyor ajazz aj159 apex ten geçtim ona göre çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri