Ram Yükseltme İçin Doğru Zaman mı?

Reaksiyon skoru
5
16gb Ram var oyun oynuyorum brave açıyorum Spotify açmaya yeltenemiyorum bile . DDR 5 32gb dual kit alıcam elimdeki 16yı satıp. Fiyatlara inanamadım sizce düşer mi 25 civarı olsa alıcaktım ama çok yüksek sizce düşer mi doğru zaman mı bu upgrade için.

2.elde var 18 19klara 16 16 32gb bende de 16gb tek slot ram var satmak istiyorumda ne kadar eder bilmiyorum xpg adata lancer argbli cl30 6000mhz

valla bir iki yıl daha artar sonra düşer diyorlar ama belli olmaz hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.elde var 18 19klara 16 16 32gb bende de 16gb tek slot ram var satmak istiyorumda ne kadar eder bilmiyorum xpg adata lancer argbli cl30 6000mhz
aynısını 3 hafta önce 2x16gb 21kya aldım

Fiyatlar 1-2 sene düşmez. 2027'de daha beter olacakmış. Ai işi yavaşlamadan talep kesilmez. Başımıza bela oldu lanet olasıca.

Turkiyede ne kadar erken o kadar iyi hocam bir de taksit varsa daha da iyi. Her gun daha kotuye gidiyor cunku ileride vatanin yaptigi gibi anlik indirim olmadigi surece hep daha pahali oalcak

valla bir iki yıl daha artar sonra düşer diyorlar ama belli olmaz hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynısını 3 hafta önce 2x16gb 21kya aldım
Vlla bulsam 8 9k lara bendekinin aynısını alacam

Valla 3200mhz ler yetiyor şuanlık bende bir ddr5 geçsemmi diye baktımda ekran kartından daha çok para gitçek ramlere ucuzlayana kadar alamam bu fiyatlarla

bazen indirim vs oluyor, ben mümkün olduğu kadar indirim yoksa pek ürün almıyorum

Geri