🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

Abartılacak kadarda iyi değil ayrıca neden koşuyoruz?

Ben Valorant, CS, Overwatch, Apex, PUBG hepsinde top 500 oyuncusuyum 27 inç en iyi performans aldığım monitördür.

O yüzden görünce önerdim.

Rekabetçi fps oyunları yüksek seviyede oynamayanlar için 20k+ bütçeye çıkacak kişilere önerim oled'e yönelmeleridir.
Sen paylaşarak iyi yapmışsın bakma cevap verenlerin hepsi geveze bir ikisi hariç zaten 500hz kullananı da yoktur anca uzaktan laf yapmayı bilir bu çocuklar. İhtiyacı olan biri görüp alır.

144 den 200 HZ geçince farkı bariz hissediyorum, bende abratıldığını düşünüyordum ancak bir üstünü gördükçe farkı rahat hissedebiliyorsun

Sen paylaşarak iyi yapmışsın bakma cevap verenlerin hepsi geveze bir ikisi hariç zaten 500hz kullananı da yoktur anca uzaktan laf yapmayı bilir bu çocuklar. İhtiyacı olan biri görüp alır.
Millet bu bütçelerde no name marka monitörler alıyorlar sırf 480hz- 500hz diye.

Sağlam markayı görünce attım.

Gerçekten gereksiz yere mesaj atanlar var.

Bu fiyata veya az üstüne 2K oledler var. Yazanlar haklı. Markada FP marka zaten öyle aman aman bir marka değil.

Bu fiyata veya az üstüne 2K oledler var. Yazanlar haklı. Markada FP marka zaten öyle aman aman bir marka değil.
20K aldığın oledler 520hz mi kardeşim, ikisi farklı kitleye hitap ediyor birini hz için alıyorsun diğerini görüntü için ki 20K oledler e de ne kadar oled dersin bilmem sonuçta giriş seviye. Bu ürün hakkında da gram fikriniz olduğunu sanmıyorum Boş yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Yine yüksek hz monitör konusu, yine boş konuşan düşük rank rekabetçi oyun oynamayan insanlar... Bu markanın 240hz monitörünün birkaç yıl önce çok düşük hareket bulanıklığı ile piyasayı nasıl sarstığından bir haber birisi de aman aman marka değil demiş ahhahaha. Güzel marka, yüksek hz, güzel fiyat. Yüksek hz monitör arayanlar için tercih edilebilir.

indirimi paylaştığın için teşekkürler ancak Viewsonic sahibi forumda olsa bu kadar savunmaz

koşmayan yarışı kazanır
kerem.webp

isterse 1000 hz olsun. fhd monitör için 20k istemek tam bir utanmazlık.

Geri