Sen paylaşarak iyi yapmışsın bakma cevap verenlerin hepsi geveze bir ikisi hariç zaten 500hz kullananı da yoktur anca uzaktan laf yapmayı bilir bu çocuklar. İhtiyacı olan biri görüp alır.Ben Valorant, CS, Overwatch, Apex, PUBG hepsinde top 500 oyuncusuyum 27 inç en iyi performans aldığım monitördür.
O yüzden görünce önerdim.
Rekabetçi fps oyunları yüksek seviyede oynamayanlar için 20k+ bütçeye çıkacak kişilere önerim oled'e yönelmeleridir.
Millet bu bütçelerde no name marka monitörler alıyorlar sırf 480hz- 500hz diye.Sen paylaşarak iyi yapmışsın bakma cevap verenlerin hepsi geveze bir ikisi hariç zaten 500hz kullananı da yoktur anca uzaktan laf yapmayı bilir bu çocuklar. İhtiyacı olan biri görüp alır.
Millet bu bütçelerde no name marka monitörler alıyorlar sırf 480hz- 500hz diye.
Sağlam markayı görünce attım.
Gerçekten gereksiz yere mesaj atanlar var.
20K aldığın oledler 520hz mi kardeşim, ikisi farklı kitleye hitap ediyor birini hz için alıyorsun diğerini görüntü için ki 20K oledler e de ne kadar oled dersin bilmem sonuçta giriş seviye. Bu ürün hakkında da gram fikriniz olduğunu sanmıyorum Boş yapıyorsunuz.Bu fiyata veya az üstüne 2K oledler var. Yazanlar haklı. Markada FP marka zaten öyle aman aman bir marka değil.
indirimi paylaştığın için teşekkürler ancak Viewsonic sahibi forumda olsa bu kadar savunmazMillet bu bütçelerde no name marka monitörler alıyorlar sırf 480hz- 500hz diye.
Sağlam markayı görünce attım.
Gerçekten gereksiz yere mesaj atanlar var.
koşmayan yarışı kazanır