Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı?

atk a9 plus kullanıyorum şuan çok memnunum
sarjı çok iyi gidiyor
hissiyatı / kaplaması güzel ve kaliteli
sensörü güzel
vb

Kaplaması falan çok iyi şarjı rakipsiz bu bütçede alınır. 4k 8k HZ olayı dümen tamamen.

Bütçe çıkar mı
Hocam buna baktım ama 8K Hz ihtiyacım yok, optik switch için bu fiyata çıkılır mı?

Kullanıyorum aşırı hoşuma gidiyor beğendim

Herkes övüyor vallaha iyi bir mouse gibi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam, bu plusun da switchleri güzel değil mi?
Güzel hocam bizim ofiste var kardeşimde kullanıyor memnunuz işini hayliyle görür. Sepette Conlife kodunu kullan indirim geliyordu herhalde cuzi miktar

Güzel hocam bizim ofiste var kardeşimde kullanıyor memnunuz işini hayliyle görür. Sepette Conlife kodunu kullan indirim geliyordu herhalde cuzi miktar
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, wraith markasından klavye alınır mı sizce? %75 civarı kaliteli klavye bulunur mu yoksa başka markalara bakılmalı mı biliyorsanız konu dışına taştık biraz ama..

hocam evet sağlam bi bütçe farkı var w1 de tavsiye ederim araştırmasına bakarsanız bildiğiniz streamdeck ile geliyor o tarz bir düğünceniz varsa 2-3 aydır kullanıyorum bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gördüğünüz cihazdaki bütün tuşları farklı farklı şeylere atayabiliyorsunuz oyun açma şarkı dinleme vs.

hocam evet sağlam bi bütçe farkı var w1 de tavsiye ederim araştırmasına bakarsanız bildiğiniz streamdeck ile geliyor o tarz bir düğünceniz varsa 2-3 aydır kullanıyorum bende
Hocam yukarıda belirttim, 8000 hz kullanmam büyük ihtimalle öyle yüksek seviyelerde oyun oynamıyorum. Optic switch için o parayı vermiş olacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,015
Üyeler
203,658
Son üye
Ali1999
Geri