❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Harika fırsat alanlar güle güle kullansın

Kaçırdık

12kya samsung g5 oled almıştım bunu alıp samsungu satıcaktım vazgeçtim

bu oled monitörler cidden yanıyor mu? biri çok pahalıları yanmıyor ama ucuzları yanıyor demişti.

sırf burada mızmızlananlar var diye satın almayı denedim. 23.00 da sayfayı yenilediğimde sayfa hızlıca yenilendi, sepete ekledim, ödeme ekranına geldim, 3d secure kodu da geldi, ama girip almadım. eğer cidden 23.00 da almayı deneyip sayfası donan kasan falan varsa internetini suçlasın üzgünüm. siteye giriş bile yapmamıştım, kart bilgileri de kayıtlı falan değildi kayıt edilebiliyor mu onu bile bilmiyorum gerçi. ziraate en azından 3 taksiti olsa vade farksız alırdım. alanlara iyi günlerde kullanmasını dilerim.

24" küçük ama umarum alanları memnun eder. güzel fiyat.

6 taksit yapıştırdım da 16k iyi mi fiyat oled panel falan nasıl bilmiyorum en son 15k vatanpc samsung oled vermişti model neydi hatırlamıyorum
Giriş seviye bir oled. Bu 240 hz o daha düşüktü diye hatırlıyorum. Artan fiyatlardan sonra daha ucuza OLED monitör gelmesi şuanlık zor.

yeni monitör aldığım için bunu boş geçtim. Çok iyi fiyat. Alanlara hayırlı olsun

Bu işte de bot falan var mı? Sepete zar zor ekledim ödeme ekranına ilerlemedi. Sonra ek sekmede ana sayfayı yenileyeyim dedim kalmış mı diye, en son 94 gördüğüm stok bitti. Umarım kullanacaklar almıştır. Taksitle 20 bin küsur TL'ye almak varken 2k kâr ederim diye birilerinin alacağını düşünmüyordur herhalde al-satçılar.

Bana diyor ki master pas banka tamınlı değil ne diyim ben bu işe sağlık olaun yeni nesil oledler çıkınca alıcaz artık

Ben aldım ama emin değilim. En kötü aldığım fiyata satarım veya iade ederim artık. Kar elde edilecek bi ürün değil bence. Taksit bile kâr sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,620
Üyeler
203,531
Son üye
DemirB
Geri