❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5080 85.149 Paraf Özel 6 Taksit 8300 TL İade+Oyun (74.655)

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,018

ÜRÜNÜ SATIN ALMADAN ÖNCE KAMPANYALARA KATILMAYI UNUTMAYIN

AYRICA EK OLARAK OYUN KAMPANYASIDA VAR

https://store.steampowered.com/app/3669870/CONTROL_Resonant/

1789824053018.webp

Paraf puan nakit demek değil geçtiği yerler kısıtlı.
Gelip fiyattan parafı düşürüyorsunuz millet tıklasın diye indirim var sanıp tıklıyor millette vakit kaybısınız.
Kardeş normal fiyat yazılı isteyen normal fiyatından alır normal fiyatıda piyasanın altı paraflı fiyattta yazılı oda piyasanın dibi konuşmak için konuşmayın

Bu ekran kartı nasıl ve nerelerde geçiyor

Paraf puan nakit demek değil geçtiği yerler kısıtlı.
Gelip fiyattan parafı düşürüyorsunuz millet tıklasın diye indirim var sanıp tıklıyor millette vakit kaybısınız.
Nakite cevirmek hallolur bir sekilde. Yakindan evden birine alisveris yaptirirdin nakiti alirsin ben öyle yapıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada da falan geçiyor kontrol edin

Nakite cevirmek hallolur bir sekilde. Yakindan evden birine alisveris yaptirirdin nakiti alirsin ben öyle yapıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada da falan geçiyor kontrol edin
isteyen zaten her türlü çözer yeterki iste

Geçen üç paket kedi mamasi aldim. Nakit aldim :) bir şekilde hallolur bence sadece erinmemek lazım.
8300 iadeyi kasım indirimlerinde bekletip kasım indirimlertinde anakart işlemci yada ssd çekersin her türlü yersin istedigin başka bir şeyi alırsın üstüne bu fiyata çok uygun 5080 resmi garantili satıcılarda bile 100 bine dayandı

Forumda biri "ikinci el" kısmında colorful battle ax 5070 ti için 56k istiyordu, inno3d'den kat be kat daha iyi soğutması var

Geri