mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,050
evet muhtemelen o banladıBiz de geçen ay perma istedik elimizde yok dediler kesin Abdullah hoca banladı
evet muhtemelen o banladıBiz de geçen ay perma istedik elimizde yok dediler kesin Abdullah hoca banladı
@bahtsizbedevi23KVKK Madde 7 ve Madde 11 uyarınca kişisel verilerin silinmesi veya anonimleştirilmesi gerekiyor. Hesap kapatma yoksa bile anonimlik talep edin. Bunu yapmak zorundalar.
Yok yeğenim zürriyetsiz Erdal tüpü bitirmiş bugün mal üretemedik.@bahtsizbedevi23
Hocam madde istiyorlar. Elinde varmı yeni pişen. Kazanın dibinde kızaran felan. Elinin kiriyle alıver.
7 veya 11 kişilik olsun.
Anlamadım?@bahtsizbedevi23
Hocam madde istiyorlar. Elinde varmı yeni pişen. Kazanın dibinde kızaran felan. Elinin kiriyle alıver.
7 veya 11 kişilik olsun.
Profil fotoğrafında Kurtlar Vadisi Abuzer var ya. Madde diyince espri yapmış arkadaş.Anlamadım?
Komikmiş bayağı.Profil fotoğrafında Kurtlar Vadisi Abuzer var ya. Madde diyince espri yapmış arkadaş.
Knk seni 2 ay da bir aynı konuyu açarken görüyorum. Halânkapatamadın mıMerhaba.
Buradaki hesabimi tamamen kapatmak istiyorum ancak hesap kapatmak ile ilgili bir seye rastlamadim. Neden hesap silme ozelligi bulunmuyor burada?