Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
ben 100 110 falan verirdim heralde alacak olsam
Pek anlamıyorum ne kadar verilir hani bu şekilde
Ben vwrmem ama alıcakm 85k ya max alırım üstü gereksizTabi ki 130 vermeyeceğım ama alıcak olsam sizce max kaç verilir bu sisteme
Merhaba bu sistem 2. El testleri temiz sizce kaça alınır
ekran kartı: msi 3080 gaming z trio
işlemci: ryzen 7 7800x3d
ram: 2x16 32gb cl 30 xpg ddr5 6000mhz
anakart: asus rog strıx b850-a gamıng wıfı
ssd: msı spatium pci 5.0 1tb m2
psu: lian li EG1000G 1000w 80+gold
cpu cooler: lian li hydro shift IILCD-S 360TL lcd ekranlı sıvı soğutma 360mm
kasa: lian li O11 vision compact akvaryum temperli cam kasa
fan: lian li uni fan tl wıreless lcd 120 3x3 9 tane fan
ekran: msı mag 280hz 2k 0.03ms Oled 27inc
anakart üstü ekran: TurzX 8.8inch ekran
mouse: ninjutso ten air white
klawye: Aula f87pro mekanik
mouse pad: wraith ace series poron
135 mi istiyor kafayı yemiş olmalı tamam parçalar çok kaliteli ama verdiğiniz fiyata değecek bir performans çıkmayacak bu sistemden monitörsüz ekipmansız 65 70 arası falan max o da yani pcie 5 ssd varmış siz oyun sistemi için alıyorsanız burada fiyatı şişiren bir sürü parça var bence bu sisteme yönelmeyinYa tabi 2. Elde parçalar yine çok pahalı hem sadece monitörün sıfırı 27 k diğer kasa içi lcd ekranlar soğutucular fanlar vs vs 135 istiyor ama tavi
Ki o kadar vermem bu sisteme
monitör dahil herşeyi 110 a alsam uygunmudur135 mi istiyor kafayı yemiş olmalı tamam parçalar çok kaliteli ama verdiğiniz fiyata değecek bir performans çıkmayacak bu sistemden monitörsüz ekipmansız 65 70 arası falan max o da yani pcie 5 ssd varmış siz oyun sistemi için alıyorsanız burada fiyatı şişiren bir sürü parça var bence bu sisteme yönelmeyin
bu arada bu darboğazı bana acıklar mısın genelde rekabetci oyunları 4:3 oynamak için düşük çözünürlükte yüksek hz oynuyorum fakat hikayelilerde 2 k da oynamayı düşünüyorum ne gibi bi sorun yaratır?Ekran kartı 2k’da bazı oyunlarda vram darboğazı yiyebilir, alırken onu göz önünde bulundur. Yakın denilebilecek bir zamanda monitörsüz benzer bir sistemi 55k’ya sattı Antalya’da bir bilgisayarcı. Full beyaz sistemdi, Psu 750w modüler Corsair’dı bir tek. Bu sistemde parça kalitesi daha iyi olduğundan ve lcd fanlardan dolayı 65 civarı sadece kasa eder herhalde. Monitör ve diğer ekipmanları üstüne koyarak hesaplayabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O para verilmez
Rekabetçide bir şey olmaz. AAA oyunlarda olur, o da hepsinde olmazbu arada bu darboğazı bana acıklar mısın genelde rekabetci oyunları 4:3 oynamak için düşük çözünürlükte yüksek hz oynuyorum fakat hikayelilerde 2 k da oynamayı düşünüyorum ne gibi bi sorun yaratır?
monitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?80k dan yukarıyı görme derim Sıfır alsan kafan çok daha rahat olur çünkü
hocam bu kadar bütçen varsa ben olsam taksitli 0 dizerdim yani hem garantisi olacak hem kafan ağrımayacakmonitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?
Hepsi dahil derim çünkü oled monitör bu sonuçta pahalı olsada risk büyüktürmonitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?
Ben tercih etmezdimmonitör dahil herşeyi 110 a alsam uygunmudur