Yeni PC Topladım Vga Işığı Yanıyor Ne Yapmalıyım Yardım Edin

Reaksiyon skoru
11
Ekran gelmiyor kafayı yicem herşeyi denedim ilk bilgisayarım 110bin verdim ya
20260923_181003.webp

Monitor kablosu ekran kartına takılı değil mi, anakarta takmadınız? Eğer öyleyse, diğer tüm montajlardan eminseniz; ekran kartını çıkarıp takarak re-seat edin.

Son düzenleme:
Hiç bir detay yok ki yardımcı olalım, dikey takma aparatı olmadan deneyebilirsiniz

İşlemci ryzen 7 7800x3d
Riser kablosus ekran kartını takamıyorum lian li o11 dynamic mini v2 kasaya oturmuyor gigabyte x870 gaming wifi6 ana kartın PCI-Express yuvası yukarıda kalıyor
Pc ilk topladığım gün ekran kartını takamdım dram ışığı yanıyordu bios ekranı geldi pc kapattım bir sonraki gün açtım bu sefer ekran gelmedi bende ram slotunu değiştirdim dram ışığı söndü vga ışığı yandı ve sonra riser kablo sipariş verdim ekran kartını takmak için ve bu gün geldi şuan taktım ama hiçbirşey değişmedi

Bilgisayar 7800x3D'nin içindeki iGPU ile görüntü veriyor mu? Yani, monitor kablosunu ekran kartına değil de; anakarta taktığınızda bilgisayar açılıyor mu?

Bilgisayar 7800x3D'nin içindeki iGPU ile görüntü veriyor mu? Yani, monitor kablosunu ekran kartına değil de; anakarta taktığınızda bilgisayar açılıyor mu?
Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi yarım sakiselik gigabyte yazısı gelip gidiyor

Anakartı kasadan çıkartıp önce bir uzay montaj halde görüntü almayı dene sorunun kaynağını tespit etmek için. Ayrıca Gigabyte'ın bazı modelleri dikey kullanımda akma yapıyordu bu arada, kullandığın modelde de pad yerine jel kullanıldıysa kasa değişsen iyi olur.

Ramler farklı gibi görünüyor tek tek ramleri deneyin bi

Geri