Havit Kb884l Klavye Alınır mı

Kupon var da hocam 2k dan 1500 e geliyor
Oyundan ziyade günlük kullanımda tatmin etsin sessiz olsun yeterli sen o daha iyi bu kötü diyorsan almam ama
Sessiz istiyorsan bu ürünün PRO modeline bakın, onda ses yalıtımı var. Giriş seviyesi Gamepower, Havit'in manyetikleri sesli ürünler. Manyetik switch ucuza satmak için diğer parçalardan kısıyorlar. Ama bütçenizi aşıyor, zorlayabilirseniz öneririm.

Hepsiburada üzerinde de var. Kupon geçiyorsa değerlendirin.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki şöyle sorayım sizce genel kullanım için Brown mu blue mu red mi
Brown zamanla kafa ütüleyecek ses çıkarır mı
Red sessiz, brown tuşa basıyorum hisli, blue sesli. Sessiz istiyorsanız Red.

Bu bu
Sessiz istiyorsan bu ürünün PRO modeline bakın, onda ses yalıtımı var. Giriş seviyesi Gamepower, Havit'in manyetikleri sesli ürünler. Manyetik switch ucuza satmak için diğer parçalardan kısıyorlar. Ama bütçenizi aşıyor, zorlayabilirseniz öneririm.

Red sessiz, brown tuşa basıyorum hisli, blue sesli. İdeali Red.
Bu bütçemi asmiyor hocam sence bu mu yoksa başlıkta attığım modelin red hali mi aradaki farka net değer dersen bunu alırım

Bu bu

Bu bütçemi asmiyor hocam sence bu mu yoksa başlıkta attığım modelin red hali mi
PRO modelini öneriyorum, sizin attığınızın ses yalıtımlı versiyonu. Ayrıca kablosuz özelliği de var.

Ayrıca ürün sadece Red switch, ses yalıtımı olduğundan brown, blue versiyonlarını yapmamışlar.

2026-09-23_21-55.webp

PRO modelini öneriyorum, sizin attığınızın ses yalıtımlı versiyonu. Ayrıca kablosuz özelliği de var.

Ayrıca ürün sadece Red switch, ses yalıtımı olduğundan brown, blue versiyonlarını yapmamışlar.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim bunu alıyorum o zaman

Geri