Kupon var da hocam 2k dan 1500 e geliyormanyetik istersen bir üst fiyata gamepower tirus
kardeşim sessizlikte membran alman lazım o zaman. ben tirus kullanıyorum sesi tok ve memnucumKupon var da hocam seçenek kısıtlı
Oyundan ziyade günlük kullanımda tatmin etsin sessiz olsun yeterli sen o daha iyi bu kötü diyorsan almam ama
Kupon 2500 üstünd geçerli değil miKupon var da hocam 2k dan 1500 e geliyor
Oyundan ziyade günlük kullanımda tatmin etsin sessiz olsun yeterli sen o daha iyi bu kötü diyorsan almam ama
AlınırAlıntıyı görüntüle
Bu klavye 1500 e alınır mı?
Kulaklık falan da eklerimKupon 2500 üstünd geçerli değil mi
Kulaklık falan da eklerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten arada alsam iyi olur şeklindeydi ihtiyacım aşırı ihtiyacım yok ama kullanırım
Bu sebepten bu fiyata daha iyileri var, bu kötü derseniz almam kupon yansın sorun değil![]()
havitler forumda paylaşılmıştı modeline göre aratsana bi tam hakim değilim.Güzel sepetmis ben de bakıyorum ama kupon zamansız geldi keşke başkasına verebilsem![]()
bende corsair mk2 var cherry red alışınca duymuyorum bile ama hangi markanın switchleri var acaba yazıyor mu?Peki şöyle sorayım sizce genel kullanım için Brown mu blue mu red mi
Brown zamanla kafa ütüleyecek ses çıkarır mı
brown swtıchlı klavye kullanıyorum gayet guzel tam kıvamında sesı var blue cakır cukur redte toktur blue harıc ıkısı olur. hotswaplı bır brown alırsanız yaglayıp daha tok seslı kullanabılırsınız kendınız yaglanamayı onermem ama.Peki şöyle sorayım sizce genel kullanım için Brown mu blue mu red mi
Brown zamanla kafa ütüleyecek ses çıkarır mı