Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

az önce rüyalar kabuslar düşürdüm 1.5 dolar ALLAH bereket versin diyosan ki her çarşamba girer kasamı alır ufaktan parasını çıkarır sonra oyun alırım. o zaman alınır ama onun haricinde gir faceit takıl napcan prime alıp
amacımda o zaten yada csden sıkılırsam kasaları bynogameye satıp veya steam topluluk pazarında ya valorant vp yada oyun alırım amaıcm bu.

hocam emın ol valorantta daha cok sınırlenıyorum gercekten. olum macı gırıyorum dedım ya hıle mıle gelse umrumda degıl ıstedıklerını yapsınlar ana menu atıp tekrar gırerım. tıcarı amac dedıgım hesabımda omur boyu dursun her gırdıgımde kasaları vs alırım bır ara satarım skın almak ıstedıgım zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden ?
Dostum CS'yi en az 20 yıldır oynuyorum. Yaşadığım yerde bir gelenek vardı. Karneyi alır almaz CS 1.5 poolday, iceworld, aztec atmaya giderdik. Sadece CS:GO'da 7-8k saatim vardır. Geçirdiğim her dakikasından pişmanım. Oyunu ciddi seviyede ciddi insanlarla oynamama rağmen söylüyorum bunu. Hiçbir faydası yok. Dopamin reseptörlerini mahvediyor. Oyunlardan aldığın zevk 2 dakikalık roundlara sıkışıyor. Hele pre-mate, ekip ile giriyorsan hepten yandın. Bu döngüye sıkışıp hikayeli oyunlardan keyif alamamaya başlıyorsun. Sana sunulan hikaye narrative çekilmez oluyor, oyun bitmiyor sonucu sürekli görmek istiyorsun. Oyun oynarken yanında hep biri olsun, bir takım olsun istiyorsun. Bu döngüyü kırmakta öyle kolay değil. Bence oyuncuyum diyen herkes rekabetçi PvP oyunlardan uzak durmalı. Bunun arkasında sizin beyninizi patates etmeye yemin etmiş ciddi bir geliştirici ekip var. Bu yorumum sadece sana değil. Bu oyunlarla içli dışlı olan herkese.

CS2'nin oyuncu kitlesi çekilmez, alayını sessize alsan bu sefer de botlar problemin olacak. Hatta bazen oylamayla botları değil seni atıyorlar. Haftada iki buçuk saat 40 cent için çekilir mi bilemedim. Ben artık dayanamayıp farm gruplarına girmiştim. İkisi Türklere ait bir diğeri de Pinkie adlı sonradan Türk düşmanı olduğu ortaya çıkan bir amerikalıya ait idi. Bu gruplarda bile (ilk girdiğim hariç) seviye çok düşüktü. Rotasyona giremeyen bir grup maymun yüzünden kafayı yiyorduk laftan da anlamıyorlar bitki gibiler. Kısacası ilk başlarda hırslanacaksın belki 100 dolarlık silah kozmetiği düşürürüm cart curt diye ancak en nihayetinde 40 cent için sinir stres çekeceksin.

En azindan haftalik droptan cikan itemler ile yeni oyun parasini indirimli aliyorum.

iki bucuk saat oynayıp 6 centlik genesis kasası atarsa üzülürsün :D

hocam ayıptır soylemesı anlamamakta zorluk mu cekıyorsunuz anlaamadım. seçkin almak için oyuna başlamıyorum zaten cs2yı aktıf olarak oynayan bırıyım ve seckın almak mantıklı mı dıye soru sordum. hadı aylık olsa neyse cekılmez dogru soyluyorsunuzda alıp durucam 2 gun sonra oyamayacagım bıle umrumda degıl. cok onemsemıyorum boyle seylerı. ben cs2ye baslayacagım dıye bır sey demedım c2de seckın almak mantıklı mıdır dıye konu actım. ha az bıseyde cs 1.6 deneyımım oldu cok guzel bır ortamı var jaıl oynardım gayte guzel mekan ben sadece olum macı oynuyorum soyledıgım gıbı hs calısmak ıcın baska bır amacım yok skın alırım oyle vururum bırazda havası olsun hesabı amac ne dopamını sıfırlaması nede krız gecırmem ben hıkayelı oyunda bıle sınırlenıp oyundan alt f4 atmıs ınsandımdır fps oyunlarında haylı haylı krız gecırıyorum olucak seyler bunlar herkes oyunda sınırlenır.

hocam ayıptır soylemesı anlamamakta zorluk mu cekıyorsunuz anlaamadım. seçkin almak için oyuna başlamıyorum zaten cs2yı aktıf olarak oynayan bırıyım ve seckın almak mantıklı mı dıye soru sordum. hadı aylık olsa neyse cekılmez dogru soyluyorsunuzda alıp durucam 2 gun sonra oyamayacagım bıle umrumda degıl. cok onemsemıyorum boyle seylerı. ben cs2ye baslayacagım dıye bır sey demedım c2de seckın almak mantıklı mıdır dıye konu actım. ha az bıseyde cs 1.6 deneyımım oldu cok guzel bır ortamı var jaıl oynardım gayte guzel mekan ben sadece olum macı oynuyorum soyledıgım gıbı hs calısmak ıcın baska bır amacım yok skın alırım oyle vururum bırazda havası olsun hesabı amac ne dopamını sıfırlaması nede krız gecırmem ben hıkayelı oyunda bıle sınırlenıp oyundan alt f4 atmıs ınsandımdır fps oyunlarında haylı haylı krız gecırıyorum olucak seyler bunlar herkes oyunda sınırlenır.
Hocam genel olarak mı konuşuyorsun Techguy'ı mı kastediyorsun orasını anlamadım ama ben sadece ilk mesajı okudum ve ona göre cevap yazdım, o kadar mesajı okuyacak kadar kimin vakti var bilmiyorum, bunu kısaca ilk mesajda belirtmeniz lazım destan yazmadan internetteki rasgele anonim insanların mesajlarını durup okumuyor kimse.

genel konustum hocam sınır stres cekıceksın konusunda.

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
2 döner parası al oyna.
milletin ağzına bakarsan oyun oynayamazsın. ticari kafayla oyun oynanmaz. oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız metin2, knight online, rise online falan oynayın.

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
Oyunu son güncellemelerle kazanç sistemini iyice düşürdüler ben 2 sene önce aldığımda ilk aydan +15 dolar kaar etmiştim ama şuan itemden verebildiği en iyi kasa 1.4 dolar oda her hafta çıkmıyor 5 droptur 20 centlik kasa veriyor ama şansın varsa çok iyi skin düşürürsen kaar edersin zaten zamanla illa çıkacak o para alabilirsin.

2 döner parası al oyna.
milletin ağzına bakarsan oyun oynayamazsın. ticari kafayla oyun oynanmaz. oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız metin2, knight online, rise online falan oynayın.
hocam metın2 vıdeoları ızlıyorumda cok zahmetlı gelıyor aklımda var ama akasmayı dusunuyorum ogrenebılırsem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CS2 nin artık hiçbir mantıklı tarafı yok
MM hile kaynıyor artık oynamayı bıraktım ben
Açıp CS 1.6 oynuyorum :D
cs 1.6da mukemmel oyun arada bır bende gırıp oynarım. jaıl poolday vs vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,940
Üyeler
204,563