Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

dostum başka çaresi yok o kilidi aşağıya doğru biraz bastığında gelmesi lazım normalde sana tavsiyem anakartı çıkart kasadan öyle tekrar oturtmayı dene kartı muhtemelen kasa yüzünden girmiyor kart. kartı tekrar taktıktan sonra önce kilidi aç sonra çıkart
20260925_020503.webp

evet dediğin gibi kartın oturmama sebebi buymuş buraya takılıyo

Kilidi kaldırmadan çıkarttığın için sıkıştı herhalde kartın bir kısmı. Hiç elleme, git adam gibi bir bilgisayarcıya götür.

Mandala sert bastır çıkar. Aban mandala korkma karta bir şey olmaz en fazla mandalı kırarsın.

fıtık olmuş gibi duruyo sinir bozucu
Geçmiş olsun hocam moralini bozma yarın bilgisayarcıya götür onunla hallet zorlama bence, kendine güveniyorsan zorla derim ama sen bilirsin.

Geçmiş olsun hocam moralini bozma yarın bilgisayarcıya götür onunla hallet zorlama bence, kendine güveniyorsan zorla derim ama sen bilirsin.
anakartı kasadan çıkartsa rahatça yapar bilgisayarcıya gerek yok

Bu da olabilir hocam.
Ama pek bilgisi yoksa sıkıntı olabilir.
eğer anakartı kasadan çıkartırsa başka bir şeye gerek kalmaz kasadan çıkartamayacağını düşünüyorsa gitmesi daha iyi

Arkadaşın dediği gibi kasaya takıldığı için girmiyormuş anakartı mi çıkartsam daha önce hiç yapmadım

eğer anakartı kasadan çıkartırsa başka bir şeye gerek kalmaz kasadan çıkartamayacağını düşünüyorsa gitmesi daha iyi
Aynen öyle hocam hani biraz bu işlerde teknolojinin şakası yok yere düşürürse veya yanlış bir söküm işlemi yapılırsa bir şey olabilir.
Ucuz değiller sonuçta şuan pahalandı her teknoloji parçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi kasaya takıldığı için girmiyormuş anakartı mi çıkartsam daha önce hiç yapmadım
Valla hocam sökerken rahat olacaksan ve stres yapmayarak söküp+tak yaparsan o zaman anakart vidalarını söküceksin bide anakart üzerindeki bağlı olan kabloları sökeceksin ilk sökmeden önce sonra anakartın kasaya takılırken üzerindeki vidaları söküceksin zaten çıkıyor direk.
İşlemciyi sökmene gerek yok işlemci yerinde kalabilir geri takarken pinleri filan yamultma ihtimali oluyor genelde.

dostum önce kabloları çıkart anakart üzerindeki ama detaylı resmini çek hepsinin tekrar takabilmek için sonra gördüğün vidaların hepsiçi çıkart anakarttaki ama işlemci soğutucunun ssd nin ki ni falan çıkartma

Aynen öyle hocam hani biraz bu işlerde teknolojinin şakası yok yere düşürürse veya yanlış bir söküm işlemi yapılırsa bir şey olabilir.
Ucuz değiller sonuçta şuan pahalandı her teknoloji parçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam sökerken rahat olacaksan ve stres yapmayarak söküp+tak yaparsan o zaman anakart vidalarını söküceksin bide anakart üzerindeki bağlı olan kabloları sökeceksin ilk sökmeden önce sonra anakartın kasaya takılırken üzerindeki vidaları söküceksin zaten çıkıyor direk.
İşlemciyi sökmene gerek yok işlemci yerinde kalabilir geri takarken pinleri filan yamultma ihtimali oluyor genelde.
kule tipi soğutucuyu kendim çıkardım rahat fotoğraf atmak için fazla acemi değilim de anakart çok karışık duruyor

kule tipi soğutucuyu kendim çıkardım rahat fotoğraf atmak için fazla acemi değilim de anakart çok karışık duruyor
Anakart üzerindeki kabloların yerlerinin fotoğraflarını çek hocam geri takarken zorlanmazsın hem rahat rahat montajını yaparsın.

Geri