🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

Honor 600 de 29 a düştü tek zamlanmayan telefon helal olsun , rakipleri s25 fe , m 8 pro , x 8 pro , a 57 fiyatları uçtu hala zamlamadılar keşke 25 e çıksaydı da alsaydık. Direk 30 a çıktı dönemine göre pahalıydı
Honor kendi sitesi üzerinde HONOR Earbuds A Pro ve 80w sarj aleti hediyesi ile, sepette 3 adet kupon artı 1 tane yeni hesap açılış kuponu da aktif edilirse şuan 27.8k gibi fiyatlara alınabiliyor. sarı forumda ana konusunda alanlar var bu yöntem ile, şu devirde bence güzel fiyat bu cihaz için.

hayatımda kullandığım en kötü telefon realme c25s ti telefon 1 yılda bildiğin çöp olmuştu ve bunu yazılım güncellemesiyle yapmışlardı telefon kasıyor donuyordu düzeltmediler öylece kaldı tamamiyle çakma çin malı hissiyatı yaşatmıştı bir daha asla realme kullanmam

Honor kendi sitesi üzerinde HONOR Earbuds A Pro ve 80w sarj aleti hediyesi ile, sepette 3 adet kupon artı 1 tane yeni hesap açılış kuponu da aktif edilirse şuan 27.8k gibi fiyatlara alınabiliyor. sarı forumda ana konusunda alanlar var bu yöntem ile, şu devirde bence güzel fiyat bu cihaz için.
Ben cihaza bok atmıyorum yanlış anlaşılmasın , şu an bu fiyatı iyi ama bundan çıkış zamanında 45 ten 30 a düştü diyip satmaya çalışmalarını kınıyorum rakibi s25 ve idi ve s25 de honor 600 den açık ara iyi bir cihaz bakıldığında ama s 25 ve şu an 40 o fırlamışken tabi ki de honor 600 almak daha mantıkli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayatımda kullandığım en kötü telefon realme c25s ti telefon 1 yılda bildiğin çöp olmuştu ve bunu yazılım güncellemesiyle yapmışlardı telefon kasıyor donuyordu düzeltmediler öylece kaldı tamamiyle çakma çin malı hissiyatı yaşatmıştı bir daha asla realme kullanmam
Realme c 25 TS almışsın dönemine göre o fiyata telefon yoktu , amiral gemisi yada orta bütçede alsan haklısın da , ne kadar ekmek o kadar köfte boşuna dememişler

Kullandığın telefon girişinin girişininde girişi, Hint'li fakirler için üretilmiş (şey olarak algılamayın) bir telefon. Realme'nin suçu yok.

Canavar gibi falan değil, kendini de kandırma. 4.5 yıldır Redmi Note 10S kullanıyorum cihaz ağlayacak yakında "at artık beni" diye. Nasıl bir canavar bu mesela? Tek dişi kalmış canavar falan herhalde.
Abartma reis bir dönemin f/p kralıdır arkadaşımda bu telefonun 8 lik versiyonu var hala taş gibi muhtemelen 6 lik olandan bahsediyorsun
Arkadaşım benimle bu telefonda hala codm bile oynuyor ki görece ağır bir oyun geçen hafta tuşu kırıldı diye getirdi elimde hazır macun varken taş gibi olmuş macununu da yeniledim şuan hiç ısınmıyor diyor
Hiç telefon açmayana önermem sonra elinizde kalırsa karışmam ama zaten çöpe atarım diyorsan kapağı aç tüm macunları yenile ısınma sorunu büyük oranda azalır
Eh tabii süper bir cihaz demiyorum fiyatı belli sonuçta ancak hala günlük işlerde gider denediğim kadarıyla

Son düzenleme:
bu cihaz 28k bandında falan dolaşıyordu sanırım, bu fiyat için on numara, gözü kapalı alınır. Bu fiyatlar honor 400 veya a56 kalmadı artık, onlara alternatif olarak alınır, hatta onlardan üstün olduğu çokça nokta var. Kısaca bu fiyata değerlendirin, uzun süredir 20k civarına adam akıllı telefon gelmiyordu.

Ben cihaza bok atmıyorum yanlış anlaşılmasın , şu an bu fiyatı iyi ama bundan çıkış zamanında 45 ten 30 a düştü diyip satmaya çalışmalarını kınıyorum rakibi s25 ve idi ve s25 de honor 600 den açık ara iyi bir cihaz bakıldığında ama s 25 ve şu an 40 o fırlamışken tabi ki de honor 600 almak daha mantıkli

Realme c 25 TS almışsın dönemine göre o fiyata telefon yoktu , amiral gemisi yada orta bütçede alsan haklısın da , ne kadar ekmek o kadar köfte boşuna dememişler
o zaman için iyi denilen giriş seviye bir telefondu başka markalarında giriş seviye cihazlarını kullandım realme kadar dandiğine denk gelmedim

Kullandığın telefon girişinin girişininde girişi, Hint'li fakirler için üretilmiş (şey olarak algılamayın) bir telefon. Realme'nin suçu yok.
yok girişin girişi değil o zamanın giriş seviye iyi denilen telefonlarındandı başka markaların giriş seviye cihazlarını da kullandım realme kadar dandiğine denk gelmedim realmenin suçu telefonu öldürüp desteği kesmek

Tecno Camon 40 Premier düşmezse bu ürünü alıcak gibiiyim ya.

20-25k arası daha iyi bir telefon var mı? Babama almak istiyorum bunu.

2 senedir Realme 10 kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı kasma donma olmadı ama bu fiyatı görünce model yükseltmek için bu telefonu sipariş ettim. Eskisini de evde tablet niyetine ya da yedek telefon olarak kullanırım artık. Realme candır.

2 senedir Realme 10 kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı kasma donma olmadı ama bu fiyatı görünce model yükseltmek için bu telefonu sipariş ettim. Eskisini de evde tablet niyetine ya da yedek telefon olarak kullanırım artık. Realme candır.
2020 de aldığım realme 6 yı peder hala kullanıyor, 0 donma, kasma, gt 2 pro yu da geçen seneye kadar kullandım, şuan aile büyüklerinden birisinde o cihazda canavar gibi akıp gidiyor, realme cidden yapıyor.

Geri