Çözüldü✓ Brave mi Firefox Mu Yoksa Opera Gx mi ?

Reaksiyon skoru
31
Selamlar herkese opera gx mi brave mi yoksa firefox mu avantaj ve dezavantajları nelerdir ?

Hepsi mahremiyet konusunda zayıf. En iyisi aralarında brave en kötüsü opera. Sistem yükü açısından da sıralama aynı. Ne kullanıyorsun diye soracaksan herkes Chrome kullandığı için kullanmak istemiyorum opera gx kullanıyorum. Ama ne b k yediğimi bile bile. Sigara bağımlılığı gibi düşün. Ben kullanmasam Chrome tekel olacak gibi geliyor. 😅 Ayrıca hepsinin birbirinin laciverti olduğunu düşünüyorum.

Hepsi mahremiyet konusunda zayıf. En iyisi aralarında brave en kötüsü opera. Sistem yükü açısından da sıralama aynı. Ne kullanıyorsun diye soracaksan herkes Chrome kullandığı için kullanmak istemiyorum opera gx kullanıyorum. Ama ne b k yediğimi bile bile. Sigara bağımlılığı gibi düşün. Ben kullanmasam Chrome tekel olacak gibi geliyor. 😅 Ayrıca hepsinin birbirinin laciverti olduğunu düşünüyorum.
Firefox ve linux tabanlı olanlar hariç neredeyse hepsi chromium tabanlı değil mi hocam. He ben yine de brave kullanıyorum iş görüyor.

2 yıl opera 1 yıl brave kullandım opera çok yoruyo adamı brave bence çok iyi çok sade chrome gibi fonksiyonları alışmak kolay ve sistem kullanımı iyi optimize ediyor ayrıca yt de falan reklam engelleyici acayip iyi çalışıyor

Valla ben opera gx kullanıyorum da vazgeçcem gibi chorama geccem gibi

Brave kullanıyorum bir süredir. Memnunum ama Firefox da güzel

Yıllardır chrome kullanıyorum valla yani bilmiyorum herkes brave önermiş ne farkları falan var?

Edge kullanıyorum. Yaşlandım artık ya uğraşamam.

Chrome’u 5 yıl kullandıktan sonra firefoxa tekrar döndüm ve chrome’u kapıma dahi yanaştırmam

Firefox çok sade ve bana kalırsa çok kullanışlı. Chrome gibi ramin dıdısını belleyip yük bindirmediği belli

Ha brave veya operayı bilmem. Sadece chromeda kullandım firefoxta kullandım ve firefoxtan sonra chrome a dokunmam. O derece iyi hissettirdi. Belki brave veya opera daha iyidir ama chrome’a karşılık firefoxu kesinlikle tavsiye ederim

Brave kullanıyorum güzel bi sıkıntısı yok

Hız ve genel kullanım için istiyorsan Edge. Varsayılan arama motoru Yandex geliyor onu Google olarak değiştir.
Gizlilik istiyorsan Mullvad ve LibreWolf. Ama bu ikisi basit kullanıcıyı uğraştırır.
Arada bir şey istiyorsan, ama kaynak tüketimi yüksek ve uzun kullanımda hantallaşan Brave ve Firefox.
Opera GX göz yoran renk uyumsuz temalar, kafa yoran sesler ve bir sürü gereksiz araçla dengesiz bir tarayıcı. Google'un yeni özellikleri test etsin diye para akıttığı bir firma, aralarında en önermediğim tarayıcı.

Chrome, Edge seviyesinde ama çok boş bir tarayıcı. Edge varken Chrome kullanmak tamamen ekosistemine alışmak ve tembellik biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,968
Üyeler
204,032
Son üye
gnydnyunus
Geri