AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

Eion

80+
Reaksiyon skoru
10
İyi forumlar;

Çok fazla amd'nin ekran kartlarında sorun yaşayanlar olmuş bu günümüzde güncelde kullanan arkadaşlar ne kadar memnunlar yada ne sorunlar yaşadılar?
Markadan markaya durum değişiyor mu?
Fikirlerinizi bekliyorum :)

Ben daha eski olan 6650xt modelini kullanıyorum bunda bile bir sorun yaşamadım redeon software yazılımı gayet güzel çalışıyor. 9000 serisinde bi sorun olacağını hiç sanmıyorum zaten 9060xt falan peynir ekmek gibi satıyor

Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Çünkü konuşursam bitiremem ömrümü yedi o 6000 serisi var ya... Allah yüzüme baktı da nvidia'ya geçebildim.

1 hafta önce yavaş yavaş sistem toplamaya başladım ama en sona ekran kartını bırakacağım Asus Prime 9070xt modelini düşünüyorum ama yazılımsal olarak sorunlar yaşatmış geçtiğimiz dönemlerde 5070ti alsam arasında çok fark var kararsız kaldım bu sebeple

5 tane 9070xt 3 tane 9060xt 2 tane 7700xt 3 tane 6700xt kullandım, hiç birinde sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım tek şey yeni çıkan bir oyun olunca driver hatası bir iki kere verdi onu da sonraki güncelleme de çözdüler genelde. Şuan 5080 kullanıyorum 2k monitörüm var 9070xt den gecmesem de olurmuş diyorum.

5 tane 9070xt 3 tane 9060xt 2 tane 7700xt 3 tane 6700xt kullandım, hiç birinde sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım tek şey yeni çıkan bir oyun olunca driver hatası bir iki kere verdi onu da sonraki güncelleme de çözdüler genelde. Şuan 5080 kullanıyorum 2k monitörüm var 9070xt den gecmesem de olurmuş diyorum.
Yorumunuz için teşekkürler. Kitapta bakınca kas gücü olarak amd cidden çok güçlü fakat yazılım ve Ai işin içine girince nvidia öne geçiyor lakin satış fiyatları da ortada malum. Son dönemde amd'de güzel işler yaptı özellikle son buldukları teknoloji cidden merak konusu

Omrunu yemis ne olabilir alt ustu ekran karti ya calisir ya calismaz.
Hocam boş ver...Kaç kere sürücüyü resetlediğimi kaç sürüm denediğimi ben sayamadım bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta önce yavaş yavaş sistem toplamaya başladım ama en sona ekran kartını bırakacağım Asus Prime 9070xt modelini düşünüyorum ama yazılımsal olarak sorunlar yaşatmış geçtiğimiz dönemlerde 5070ti alsam arasında çok fark var kararsız kaldım bu sebeple
Kararsız kalacak bir şey yok hocam. Redmi vs Samsung bu iş.

Ben sapphire Pure ve pulse modelinin çok fp olduğu kanaatindeyim. Serin sessiz işini yapan ürün. Prime kullandım sıcak. Aorus kullanıyorum şuan Bi tık sesli ve sıcak. Diğer modelleri denemedim.

4 yıl oldu sanırım 6700 xt alalı, hiçbir sorun yaşamadım şu vakte kadar. Hâlâ güncel oyunları yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Şu an 9700 xt, 5070ti veya 5080'e yükseltmeyi düşünmüyor değilim tabii. Ama AMD ön yargım yok, aksine bu kart sayesinde sempatim var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eion
Sapphire modelleri ile ilgili güzel şeyler duymadım hiç şuanda alırsam ya Assrock taichi yada Asus prime modelini alacağım yada az daha para tutup 5070ti zorlayacağım bütçeyi

sapphire-7900xtx pulse kullandım 0 sıkıntı yaşadım-sapphire nitro+ 9070 xt kullanıyorum 0 sıkıntı yaşıyorum.-xfx swft 9060 xt 3 fanlı kullandım 0 sıkıntı yaşadım.- gigabayte 9070 3 fanlı kullandım 0 sıkıntı yaşadım. Akıyor oynadığım tüm oyunlar. (Ben hiç sorun yaşmadım) ama şunu diyemem ben yaşamadım kimse yaşamaz diye bir söylem doğru olmaz. Sen alırsın parçadan ve ya karttan dolayı uyumsuzluk olur sorun çıkarır bilemem.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eion
Genel olarak teknoloji biraz şans işi ama bazen de bilgi gerekiyor. Çıkan oyunlarda optimizasyon konusunda Nvidia daha çabuk aksiyon alıyor ama.

Geri