Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Çünkü konuşursam bitiremem ömrümü yedi o 6000 serisi var ya... Allah yüzüme baktı da nvidia'ya geçebildim.
Yorumunuz için teşekkürler. Kitapta bakınca kas gücü olarak amd cidden çok güçlü fakat yazılım ve Ai işin içine girince nvidia öne geçiyor lakin satış fiyatları da ortada malum. Son dönemde amd'de güzel işler yaptı özellikle son buldukları teknoloji cidden merak konusu5 tane 9070xt 3 tane 9060xt 2 tane 7700xt 3 tane 6700xt kullandım, hiç birinde sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım tek şey yeni çıkan bir oyun olunca driver hatası bir iki kere verdi onu da sonraki güncelleme de çözdüler genelde. Şuan 5080 kullanıyorum 2k monitörüm var 9070xt den gecmesem de olurmuş diyorum.
Hocam boş ver...Kaç kere sürücüyü resetlediğimi kaç sürüm denediğimi ben sayamadım bile.Omrunu yemis ne olabilir alt ustu ekran karti ya calisir ya calismaz.
Kararsız kalacak bir şey yok hocam. Redmi vs Samsung bu iş.1 hafta önce yavaş yavaş sistem toplamaya başladım ama en sona ekran kartını bırakacağım Asus Prime 9070xt modelini düşünüyorum ama yazılımsal olarak sorunlar yaşatmış geçtiğimiz dönemlerde 5070ti alsam arasında çok fark var kararsız kaldım bu sebeple