Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 730
İhtiyacı olan varsa alsın ben bir tane aldım
hocam amacım stand almak ama buda iş görür mü ? şakasına sormuyorum bunu maksat düz bir alanda uzaktan telefona bakmak bir şeyler izlemek vsİhtiyacı olan varsa alsın ben bir tane aldım
Gereksiz olur hocam boşuna 3bin verme stand içinhocam amacım stand almak ama buda iş görür mü ? şakasına sormuyorum bunu maksat düz bir alanda uzaktan telefona bakmak bir şeyler izlemek vs
Boşuna 3bin verme hocam git daha uyguna bir tripod al işini görürAynen tripod olarak kullanmak için alınır mı? Çok mu pahalı? Pek video çekmiyom ama bazen tripod lazım oluyor
eyv ürünler güzele benziyor.Gereksiz olur hocam boşuna 3bin verme stand için400-500liraya alcağın telefon standı görür işini. Şöyle kaliteli bir şey olabilir https://www.trendyol.com/dexmon/met...d-p-823811150?boutiqueId=61&merchantId=467659
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna 3bin verme hocam git daha uyguna bir tripod al işini görür
Gereksiz olur hocam boşuna 3bin verme stand için400-500liraya alcağın telefon standı görür işini. Şöyle kaliteli bir şey olabilir https://www.trendyol.com/dexmon/met...d-p-823811150?boutiqueId=61&merchantId=467659
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boşuna 3bin verme hocam git daha uyguna bir tripod al işini görür
Pek video çekmiyorsan üstteki arkadaşın dediği gibi bunu almana gerek yokAynen tripod olarak kullanmak için alınır mı? Çok mu pahalı? Pek video çekmiyom ama bazen tripod lazım oluyor
hocam amacım stand almak ama buda iş görür mü ? şakasına sormuyorum bunu maksat düz bir alanda uzaktan telefona bakmak bir şeyler izlemek vs
Hayaldir ya böyle bir şey alıp çevremdeki kişilerin arabalarının videolarını çekip after effectsten editlemekİhtiyacı olan varsa alsın ben bir tane aldım
Sağol paşalar gibi iademi yaptım bunu aldım![]()
DJI Osmo Mobile 7 | DJI Türkiye Karacasulu Garantili | - Fiyatı, Yorumları
Osmo Mobile 7 | DJI Türkiye Karacasulu Garantili | yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
SE olmayan model 3600 zaten
rica ederimmSağol paşalar gibi iademi yaptım bunu aldım