Ekran Kartı Bıos Güncellemesi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

husso0

80+
Reaksiyon skoru
10
Gigabyte Control Center’ıma şöyle bir güncelleme geldi. İndirince de ikinci görseldeki metin çıkıyor. Metni çevirdim ama nasıl yapacağımı tam anlayamadım. Yapmazsam bir şey olur mu? Yaparsam faydası ne olur? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Ekler

• 1790538686085.webp
    1790538686085.webp
    30.8 KB · Hit: 22
  • 1790538823332.webp
    1790538823332.webp
    111.9 KB · Hit: 20
Bios güncellemesini flash belleğe indirip doğrudan bios içinden yapınca böyle uyarı aldın mı?

ekran kartına bakman lazım dediği yerde çentik var sol tarafa çekilmişse programdaki sol yani oc bios'u seçicen sağ taraftaysa sağ yani slient bios'u seçicen bu modlar oc olan hız aşırtmalı ayar diğeride daha sessiz mod, tavsiyem oc'de kullanman ocde değilse çentiği sola doğru çek oc moduna al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios güncellemesini flash belleğe indirip doğrudan bios içinden yapınca böyle uyarı aldın mı?
bu anakart bios güncellemesi değil ekran kartının biosu

ekran kartına bakman lazım dediği yerde çentik var sol tarafa çekilmişse programdaki sol yani oc bios'u seçicen sağ taraftaysa sağ yani slient bios'u seçicen bu modlar oc olan hız aşırtmalı ayar diğeride daha sessiz mod, tavsiyem oc'de kullanman ocde değilse çentiği sola doğru çek oc moduna al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu anakart bios güncellemesi değil ekran kartının biosu
1790539738425.webp

Hocam çentiğin pozisyonunu seçtiğimde böyle bir ekran geliyor.

Bismillah dedim, yaptım arkadaşlar. Zahmetli bir şey değilmiş. Switch’in pozisyonunu seçtikten sonra PC kendini otomatik olarak güvenli moda alıyor ve güncellemeler kendiliğinden güvenli modda yapılıyor.

Daha sonra normal modda açıldığında, switch’in yerini değiştirip değiştirmediğinizi soruyor. PC yeniden başladığı için o sırada switch’in yerini değiştiremiyoruz. “Hayır”a tıklayınca PC otomatik olarak kapanıyor ve switch’in yerini değiştiriyoruz.

Tekrar açıldığında aynı soru yeniden geliyor ve bu sefer “Yes” diyoruz. Ardından PC kendini tekrar güvenli modda başlatıyor, güncellemeyi yapıyor ve her şey otomatik olarak yükleniyor.

Kolay aslında 2 reset ve 2 sw pozisyon değiştiriyosun o kadar.

Geri