🔥İndirim Asus Rog Strıx Scope Iı Wıreless Oyun Klavyesi 4.999,00 TL

Daha önce Asus iadesi olan PSU aldım asus parayı yatırmadı

Daha önce Asus iadesi olan PSU aldım asus parayı yatırmadı
Başvurduğum bütün iadeler geldi. Bir tanesi gecikmişti. Mail attım. “Onaylandı, yakında gelecektir” diye cevap geldi. 74 gün sonra gelmişti bu iade. Siz mail attınız mı gecikince?

Bozulursa elini açıp nolur switch değişsin diye dua mı ediceksin

Bu modelde hotswap var hocam.

Fiyatını asla hak etmeyen bir ürün. Kalite ve genel özellik olarak yarı fiyatında olan klavyelerden çok bir farkı yok. O fiyata AC100 Max/Galaxy100 varken asla alınmaz.

Hocam 3500 4000 bandında bir öneriniz olur mu türkçe olması zor galiba ama olursa çok iyi olur

F99 veya G2 bakabilirsiniz.

Bu klavyenin Nx olanını oğlum için Rx olanını da kendim için almıştım. Nx olanda maalesef bazı tuşlarda çift basma oluyor. Araştırdım aynı sorunu yaşayan birçok kullanıcı olmuş. adamlar bunu engelleyen programcık bile yapmışlar. Şimdi o programla kullanıyor. Rx olanda herhangi bir sorun yok 6 aydır.

Klavye hotswap değil ama klavyeyı 3 senedir afedersiniz ama hayvan gibi kullanıyorum bu gune kadar tık demedı. switchlerı ve keycaplerı oldukca kalitelidir. malzeme kalitesi de beklediğimden iyi. evde 4-5 tane hot swap klavye var 2 sını kendım topladım. hala bunu kullanıyorum

Geri