Anca arkadaşla veya yeni başlayanla olur. Tecrübeli biri uğraşmaz muhtemelen. Ben ilk duyduğumda da çok saçma geldiği için yazmak istedim. Dava sonucu kazanınca karşıdan gelen avukatlık vekalet ücretinin davayı açanla alakası yokmuş. Zaten oradan alacak mantığıyla anlaşmadan hareket etmesin kimse. Bilgilendirme olarak kalsın.
SSD'yi babama verdim o kullanıyor ama SSD geldiğinde test ederken CrystalDiskInfo ekran görüntüsü almıştım. Flash ID'ye bakamıyorum haliyle ama Gemini'a sorduğumda ise bu yanıtı aldım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet, sağ salim ulaşmıştı. Bi an tekrar düşünüp uğraşmamak için iade etmek istemiştim ama kargoya aynı gün çoktan verilmişti. Bana gelen, bundan önce konusu açılan 1 tb olan SSD'ydi. 2 tb olanı almamıştım zaten 1 tb'lık olanı alarak risk aldığım için.
Evet, sağ salim ulaşmıştı. Bi an tekrar düşünüp uğraşmamak için iade etmek istemiştim ama kargoya aynı gün çoktan verilmişti. Bana gelen, bundan önce konusu açılan 1 tb olan SSD'ydi. 2 tb olanı almamıştım zaten 1 tb'lık olanı alarak risk aldığım için.