Razer Basilisk V3 Pro 4199₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Seken

80+
Reaksiyon skoru
25
Referal Kod / Link Paylaşımı
Resimdede gözüktüğü üzere 1 yıl önce indirimde 3979₺ye almışım. mouse gerçekten harika. camda dahil kullanabiliyorsunuz (bilmeyenler için). Resimde gözükeceği üzere sepette 500 daha düşüyor fiyattan.

Amazon Link

1790637553846.webp

viper v4 ve v8 mi daha iyi yoksa bu mu ?

Razer yazılımı rezalet. Yazılım yüzünden zaman zaman bazı tuşlar ve makrolar çalışmıyor. Alırken 3 defa düşünün.

viper v4 ve v8 mi daha iyi yoksa bu mu ?
hocam bu viper a göre ağır mouse. eli büyük olup eline göre mouse arayanlar için daha iyi bence. ben hafif mouseların ebatından dolayı kullanamıyorum. bunu 1 yıldır kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer yazılımı rezalet. Yazılım yüzünden zaman zaman bazı tuşlar ve makrolar çalışmıyor. Alırken 3 defa düşünün.
hocam dediğiniz sorunu ben bu mouse ta hiç yaşamadım şuana kadar. tam 1 yıla yakındır kullanmaktayım. hypershift inden tutun hepsini kullanıyorum.

hatta bi tane daha yedek alsammı diye düşünmüyor değilim.

hocam bu viper a göre ağır mouse. eli büyük olup eline göre mouse arayanlar için daha iyi bence. ben hafif mouseların ebatından dolayı kullanamıyorum. bunu 1 yıldır kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel.

hocam dediğiniz sorunu ben bu mouse ta hiç yaşamadım şuana kadar. tam 1 yıla yakındır kullanmaktayım. hypershift inden tutun hepsini kullanıyorum.

hatta bi tane daha yedek alsammı diye düşünmüyor değilim.
Makrolarım zaten hak getire, nadiren düzgün çalışıyor. Bazen sol tık, bazen başka bi tuş çalışmayı bırakıyor ve en rezaleti zaman zaman razer uygulaması mouse u görmüyor. O yüzden sorunlarımı düzeltemediğim oluyor bir süre.

Ben razer Basilisk V3 X HyperSpeed kullanıyorum ama yabancı forumlarda en tepeden modelden en dip modele kadar benzer problemler yaşayanlar var.

Sensörü, ergonomisi ve kullanışı güzel mouse aslında ama yazılım çöp olunca illallah ettiriyor.

Güzel ürün. Uzun süredir razer kullanıyorum yazılımla hiçbir sorunum olmadı. Önceden çift tıklama sorunu yaşardım DAv2 den sonra o da kalmadı. Switchleri çok kaliteli. Ya da ben fanboy oldum galiba. Eski dav2 shape ine geri dönerlerse çok daha memnun olucam. Beyazı çok şık duruyor keşke beyaz olan girseydi indirime.

Resimdede gözüktüğü üzere 1 yıl önce indirimde 3979₺ye almışım. mouse gerçekten harika. camda dahil kullanabiliyorsunuz (bilmeyenler için). Resimde gözükeceği üzere sepette 500 daha düşüyor fiyattan.

Amazon Link

Alıntıyı görüntüle
konudan bağımsız bayadır razer ve loginin tüm mouselerini denedim hepsi fiyatının çok altında ürünler cidden atk dır odur budur bunlar kasa olarak bana daha tümleşik ve kaliteli geldi hemde yarı fiyatına

konudan bağımsız bayadır razer ve loginin tüm mouselerini denedim hepsi fiyatının çok altında ürünler cidden atk dır odur budur bunlar kasa olarak bana daha tümleşik ve kaliteli geldi hemde yarı fiyatına
Clickleri filan nasıl hocam çift tık filan sorun yaşadın mı hangi ürünleri kullandın.

Clickleri filan nasıl hocam çift tık filan sorun yaşadın mı hangi ürünleri kullandın.
optik anahtarlarda bildiğim kadarıyla çift tıklama yok hocam. kullandığım süre içerisinde hiç yaşamadım. geçenlerde ofis için de Razer Basilisk V3 X HyperSpeed aldım ofis işlerim için ama pro ile arasında dağlar kadar fark var. bildiğin x sürümü en boş araba gibi düşün (ki o hali bile markasız mouselara 5 basar) pro sürümü de kesinlikle full+full.

ne bir çift tıklama ne bir scroll aksaması bir gram şaşırmadı hiç. ki yaklaşık kasa ile arasında 1.5 metre mesafeden 1000hz de kullanıyorum sürekli.

Bende v3'ü 4 yıl fln kullandım, şimdi eskidi diye v3 pro 35k aldım. 2 ay fln oldu, düzgün çalışıyor sorun yok. Bu mouse scrolluyla biliniyor. Çift tıklama olmadı, şu ana kadar eskisinide laptopla kullanıyorum, etrafta düşürürsem fln diye yeni mouseyi(proyu) gezdirmiyorum halbuki kablosuz mouse daha mantıklı olur dışarda ancak geçen düşündüğüm oldu üstüne yarım bardak su döküldü, biraz sorun oldu, sonra yine normale döndü. Eskisi ilk önce bozulsun değil mi😂 niye proyu etrafta gezdireyim. 5k da az değil yav.

Boşuna demiyoruz, Çinliler şu dönemin Almanya'sı oldular. Millet inatla halen Çinli malı algısı kasıyor. Adamlarda kaynak var, devlet desteği ve piyasayı ele geçirme hırsı var. Adamın ₺3 yaptığı ürünü Razer falan ₺8-10 yapıyor.

Ayrıca lütfen 112 gram falen fare almayın bileğinize yazık ya. Bende önceden Corsair fareler kullanıyordum, kablosuz Scyrox V8 ve şu an Dragonfly Y2 Master+ geçtiğimden beri kış geçişleri ve aylarında olan kronik bilek ağrılarından kurtuldum. Markadan falan bağımsız ağır fare kullanmayın bileğinize yazık. Ağır fare kontrolü daha iyidir algısından da çıkın.

Hele bir de DPI ve oyun sensitivy daha e-sporcu oldum diye düşük kullananlar. Vallahi çok felaket kendi bileğinize yazık ediyorsunuz. Sensörü kaliteli farelerde yüksek (ben 1600 DPI, oyun içi düşük sens kullanıyorum) DPI falan bir sorun yaşama ihtimaliniz zor. Mouse pad de kötü değilse tamamen kendinize eziyet.

Macro / razer uygulamasıyla pek sorunum yok, ancak millet ne makrolar yapıyor, belki onlarda sıkıntı oluyordur a4 tech klavye mouse kullanan ark vardı, bütün oyun modunu macro oynuyordu, o yatıyordu. Gidin a4 tech alın😂 onun dışında razer uygulaması bence biraz fazla ram kaplıyor, 32 gb de sorun yok da 16gb de sıkıntı. Sadece 2 programı yüklü, diğer antin kuntin ses, rgb, sistem optimize etme flm uygulamaları indirmeme rağmen, bence olması gerekenden fazla yer kaplıyor, sonuçta uygulamanın ne kadar az yer kapladığı(optimizasyonu) da ne kadar stabil çalıştığı kadar önemli bir konu. Neyse bana göre Logitech'den iyi. Fena uyuzum logiye

Boşuna demiyoruz, Çinliler şu dönemin Almanya'sı oldular. Millet inatla halen Çinli malı algısı kasıyor. Adamlarda kaynak var, devlet desteği ve piyasayı ele geçirme hırsı var. Adamın ₺3 yaptığı ürünü Razer falan ₺8-10 yapıyor.

Ayrıca lütfen 112 gram falen fare almayın bileğinize yazık ya. Bende önceden Corsair fareler kullanıyordum, kablosuz Scyrox V8 ve şu an Dragonfly Y2 Master+ geçtiğimden beri kış geçişleri ve aylarında olan kronik bilek ağrılarından kurtuldum. Markadan falan bağımsız ağır fare kullanmayın bileğinize yazık. Ağır fare kontrolü daha iyidir algısından da çıkın.

Hele bir de DPI ve oyun sensitivy daha e-sporcu oldum diye düşük kullananlar. Vallahi çok felaket kendi bileğinize yazık ediyorsunuz. Sensörü kaliteli farelerde yüksek (ben 1600 DPI, oyun içi düşük sens kullanıyorum) DPI falan bir sorun yaşama ihtimaliniz zor. Mouse pad de kötü değilse tamamen kendinize eziyet.
Hissiyatla alakalı, plastik oyuncak gibi mouse olunca olmuyor, bilek ağrımda yok, o da oturuşla, masa/koltuk yükseklikliği ve tutuşla alakalı.

Örneğin sadece elin masada ve bileğin aşağıdan dik açıyla geliyorsa zaten o bilek 2 saate ağrır 😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,348
Üyeler
204,690
Son üye
Oğuzhan.01
Geri