Pringles Ekşi Krema ve Soğan (Yeşil) 149,90 TL Migros

indirim değil de stok gelmiş, ufacıklar bence buna bu para çok valla açıkçası. sinemaya götürürken eşofmana sıkıştırdım bundan geçen gün kızla gömdük tadı değişmiş gibi biraz anlayamadım
En sevdiğim pringles bu. Bulursam deneyeceğim bugün bir bakayım. Tadı değişmiştir muhtemelen her şeyi vuruyor bu skimpflasyon

Fiyatı geçtim tadının da avrupa ve abd malından kötü olduğuna eminim. Hem fazla para vercem hem yerel fiyatlandırma olmayacak hem 2500 3000 bin dolar yerine 600 dolar maaş alcam hemde pringlese 2 dolar yerine 3 dolar vericem nereden baksan kepazelik derim :D
Almanyadan bi foto atacaktım da galeride bulamadım, indirimde 0.89 Euroya satılıyor büyük pringleslar

cipso aldım 79 TL'ye bence benzer tat

indirim değil de stok gelmiş, ufacıklar bence buna bu para çok valla açıkçası. sinemaya götürürken eşofmana sıkıştırdım bundan geçen gün kızla gömdük tadı değişmiş gibi biraz anlayamadım
burası türkiye kola bile asitliydi önceden içerken burnuna kadar gelirdi şimdi asidini azaltmışlar gibi :D

palm yağını görünce öğk diyip geri bıraktım dün.

Boyut küçülmüş, gramajda az, herkeste eski tadı yok diyor. Fiyatı fazla. Geçen hafta seyahatte iken aldım yurtdışından, cinsine göre 1,5 ile 2 Euro arasında fiyatı. Yazık bizde bu üründe bile fiyatı köklüyorlar.

Geri