Yardım Bütçem10 Bin TL Civarı Hangi Monitörü Almalıyım?

meyu

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
Merhaba, genellikle CS2 oynayan; dizi/film, bol bol video izleyen, arada single player AAA oyunlar oynayan birisiyim. CS'yi rekabetçi bir şekilde oynadığım için Hz benim için önemli, tabi diğer saydıklarım için de 27 inç ve 2K olmasını istiyorum.

Sizce hangisini almalıyım? Aşağıdakileri beğendim aslında fakat farklı bir öneriniz varsa önerilere açığım.

LG UltraGear™ G6 27" 27G610A-B
MSI 27" MAG 274QF X24
Lenovo Legion 27Q-11 27"
AOC Q27G42ZE 27"

Bilerek amazon'dan baktım, ölü piksel vs. durumunda iade konusunda içim rahat etsin diye. Ayrıca bilindik markalar tercihimdir.

Ayrıca önerinizi sebeplendirebilirseniz harika olur.

Şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Merhaba, genellikle CS2 oynayan; dizi/film, bol bol video izleyen, arada single player AAA oyunlar oynayan birisiyim. CS'yi rekabetçi bir şekilde oynadığım için Hz benim için önemli, tabi diğer saydıklarım için de 27 inç ve 2K olmasını istiyorum.

Sizce hangisini almalıyım? Aşağıdakileri beğendim aslında fakat farklı bir öneriniz varsa önerilere açığım.

MSI 27" MAG 274QF X24
Lenovo Legion 27Q-11 27"
AOC Q27G42ZE 27"

Bilerek amazon'dan baktım, ölü piksel vs. durumunda iade konusunda içim rahat etsin diye. Ayrıca bilindik markalar tercihimdir.

şimdi 180 ve bütçenin biraz üstünde ama çıkmaz mı hocam paneli çok kaliteli çok memnunum

Ankara'daysan sıfırını 11.500 e satan bir ilan var bilmem tanımam ama öyle gördüm haberin olsun
çok iyi fiyat valla ölü pikselde yoksa. bende 1 tane çıktı maalesef kullanıyorum öyle ama hiç gözüme batmıyo başka sorunumda yok çok memnunum

çok iyi fiyat valla ölü pikselde yoksa. bende 1 tane çıktı maalesef kullanıyorum öyle ama hiç gözüme batmıyo başka sorunumda yok çok memnunum
Niye değişim istemedin özellikle amazondan veya Hepsiburada da alsaydın rahatlıkla değiştirirdin

Niye değişim istemedin özellikle amazondan veya Hepsiburada da alsaydın rahatlıkla değiştirirdin
valla hepsiburadadan aldım bi kaç yorumda değişim yapmadıklarını falan gördüm bide uğraşmak istmedim daha önce bi monitörü 5 defa iade ettim bi tane zaten göze batmıyo

AOC Q27G4ZR kullaniyorum gayet memnunum oneririm senin attigin model pivot ozelligi yok
Sunuda ekliyim butceni arttirip benim attigim modeli alirim der isen ben itopyadan almistim aldigimda musteri hizmetlerine sordum bu olu pixel muhabbetini kac olu piksel oldugu fark etmeksizin degisim yapiyoruz demisti belki suan oyle degildir ama istersen sorup ogrene bilirsin

valla hepsiburadadan aldım bi kaç yorumda değişim yapmadıklarını falan gördüm bide uğraşmak istmedim daha önce bi monitörü 5 defa iade ettim bi tane zaten göze batmıyo
2. Elde satarken sıkıntı çekersin ama sen bilirsin hocam

MSI 27" MAG 274QF X24
Lenovo Legion 27Q-11 27"
AOC Q27G42ZE 27"

2. Elde satarken sıkıntı çekersin ama sen bilirsin hocam
uzun süre kullanırım bundan anca olede geçilir onda da yanma sorununda çekiniyorum. tek sorunum bundan önce msi mag 401qr kullanıyodum 40" den 27" e düşünce alışamadım keşke 32" alsaydım belki yan monitörlerden birini laptop setup ına taşır 32" olanı ana monitör yaparım ilerde ama şuan 27" tcl ve 24" 2 tane msi pro serisi kullanıyorum saçma duracak 32", 27", 24" bakalım şimdilik memnunum para da bitti skhdbjksdbfj

şimdi 180 ve bütçenin biraz üstünde ama çıkmaz mı hocam paneli çok kaliteli çok memnunum
hocam dediğin gibi hem 180 hz olması hem bütçeyi biraz aşmasından hem de amazon'da bulunmamasından dolayı bunu eledim gibi... yine de sağ olasın, başka önerilerin varsa buyur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AOC Q27G4ZR kullaniyorum gayet memnunum oneririm senin attigin model pivot ozelligi yok
Sunuda ekliyim butceni arttirip benim attigim modeli alirim der isen ben itopyadan almistim aldigimda musteri hizmetlerine sordum bu olu pixel muhabbetini kac olu piksel oldugu fark etmeksizin degisim yapiyoruz demisti belki suan oyle degildir ama istersen sorup ogrene bilirsin
hocam amazon'da 12k'ya bi ilan var ama, attığım AOC modelinde pivot bulunmaması konusunda doğru diyorsun; ileride monitör standı vs. düşünürsem iyi olur fakat bilemedim sadece pivot ve 1ms/0.3ms farkı için 12'ye çıkmalı mıyım

hocam dediğin gibi hem 180 hz olması hem bütçeyi biraz aşmasından hem de amazon'da bulunmamasından dolayı bunu eledim gibi... yine de sağ olasın, başka önerilerin varsa buyur
hepsiburada varsa ona da bakabilirsin ama elediysen attıklarından lenovo yu öneririm alamdan incelemelrini izle ama çok model var yanlış modeli alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,446
Üyeler
204,440
Son üye
aaassswww
Geri