🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

2100e kadar düşmüştü bu hemde beyazıda vardı ,pompa sesi varmış ama performansı iyi bir sogutucu yorumları var.
pearless olmasa bakardım yada 2100e beyazı gelirse tekrar bakarız.

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
knk anakart çok önemli ya her bileşende belirli bir alt sınır lazım.
Anakart olarak önerdiğim anakartlar yeterli değil mi hocam? Gigabyte B850M Force alınıp geçilir bence. On numara anakart yapmış elemanlar. Fiyatı daha uygun bir şey aramıyorsa asus prime b850m-k veya 650m-k alınır. Gidipte x870e almanın çok bir anlamı yok bence oyunculuk için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka testi nasıl yapıyorsun ayarları atsana occt ayarlarını
Şu an bilgisayarı kurmadım ama yapman gerken çok basit. Sol taraftan sadece ▪CPU yazan kısma alıp extreme ayarlara alacaksın. Birkaç tane daha ayar vardı ama unuttum. @dombikpanda hocam biliyor ayarları

güzel fiyat fakat bu soğutucuyla yapılan internetteki bazı testlere çok güvenmeyin. sponsorlu ve yanıltıcı içerik olabilir. arctic lf 420yi geçtiği gösteriliyor fakat lf 420yi bırakın lf 360ı bide geçme durumu tasarım kapasitesine göre çok zayıf. dikkatli olun. emsal fason üretimlern çok daha kötü performans verdiği başka testlerde görebiliyoruz

güzel fiyat fakat bu soğutucuyla yapılan internetteki bazı testlere çok güvenmeyin. sponsorlu ve yanıltıcı içerik olabilir. arctic lf 420yi geçtiği gösteriliyor fakat lf 420yi bırakın lf 360ı bide geçme durumu tasarım kapasitesine göre çok zayıf. dikkatli olun.
Niye geçemesin? %100 RPM testi bu.

Niye geçemesin? %100 RPM testi bu.
sen şu msi b850 anakartta yalan yanlış bilmeden uyduran arkadaş değil misin ya nerelerdeydin sen :) niye geçemesin anlatayım ; arctic 420 mm ve 38mm radyatörlerle ve çok daha güçlü motorla devasa ısı transfer kapasitesine sahip, peki bu ocypusun radyatör kalınlığı ve pompası durumda? söyleyeyim 27mm radyatör kalınlığ ve daha düşük pompa değerine sahip. yani bu ne demek oluyor? bu işte bir halt yeniği var demek oluyor. internette her gördüğümüze inanmamak gerekiyor :)

Son düzenleme:
ürün alınca hakkında yapılan yorumlar

Aldığım en fp ürün bu yıl için .

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,383
Üyeler
204,428