Yardım 16gb Ram ile Yayın Açılır mı ?

Reaksiyon skoru
19
Yıl 2026 16gb ram yayın açar mı ? Cs2 Steam pubg tarzı oyunlar oynayacam

İ7 12700H
RTX4060 8GB 140W
512GB GEN4 SSD

16 gb ramle çift monitör bir tarafta obs bir yandan firefox açıp hem yayın kontrolü chat okumak derken zor olur. ben oyun oynamıyorum yayın yapmıyorum ama firefox tek başına 8gb ram yiyor. onun dışında işlemcin ve ekran kartın rahat rahat yeter.

Açar, 16GB düşündüğünüz kadar az bir ram değil. 2026 da haala kullanılır. Oyunlar online işlemci odaklı zaten açarsınız.

16 gb ramle çift monitör bir tarafta obs bir yandan firefox açıp hem yayın kontrolü chat okumak derken zor olur. ben oyun oynamıyorum yayın yapmıyorum ama firefox tek başına 8gb ram yiyor. onun dışında işlemcin ve ekran kartın rahat rahat yeter.
2. Monitörüm 720p, performans kaybı olursa çözünürlüğü düşürüp chati yine takip edebilirim yada telefondan açıp chate bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açar, 16GB düşündüğünüz kadar az bir ram değil. 2026 da haala kullanılır. Oyunlar online işlemci odaklı zaten açarsınız.
Peki yayını işlemciden mi vereyim ekran kartından mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam hangi oyun oluyor?
Steam: dijital oyunlar satan bi platform

steam pubg. birlikte yazmış ki pubgun steam sürümü olduğu anlaşılsın. bende genelde o şekilde belirtiyorum
He farklı sürümleri olduğu için tamam, anladım şimdi. Steam deyince epic gibi oyun platformu değil mi diye düşündüm

oyunları bilmiyorum da ben wsl ubuntu lts kullanıyorum o bile tek başına 16gb ram yiyor

32 gb ddr5 rtx 5070 7500f li sistemde yayın açılır mı roblox yayını açmak istiyorum

açar rahat açar yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,475
Üyeler
204,443
Son üye
lordmy
Geri