-20 yaptım zaten 25 de patlıyoduk y cruncher testinde occt de test yapınca yukarıda dediğim gibi 89 90 derecelerdeydi iyi mi? kötümü bilememR7 9800X3D için bir CO ve ya PBO ayarı yoktur daha doğrusu herhangi nir işlemci için hazır bir ayar yoktur her işlemci kendine özgüdür burada kendin deneyimlemen lazım ayar çek test et ayar çek test et şeklinde başlangıç için -20 ve +200 deneyimleyebilirsin. Onun haricinde forumda sanırsam 165W 90 derece gördüm diye hatırlıyorum.
1500+ kargoya okeysenBende beyaz olanı var sıfır ayarında 2250tlden vereyim isteyene
Silikon kalitesi için iyi demek yanlış olur ortalama diyelim. Onun haricinde yapılması zorunlu olan bir durum değil zaten yapılınca biraz da olsa ekstra performans ve sıcaklık değeri iyileştirmesi oluyor bundan dolayı tercih ediliyor zaten.-20 yaptım zaten 25 de patlıyoduk y cruncher testinde occt de test yapınca yukarıda dediğim gibi 89 90 derecelerdeydi iyi mi? kötümü bilemem
hocam elinize ulaştı mı acabaBenimki kargoya verilmiş 9700x ile test yaparım istiyosanız
Ulaştı, birazdan kuracağım. Videosunu nasıl atacağımhocam elinize ulaştı mı acaba
youtube olabilir gizliye çekin link atın ya da dosya co vs gibi siteler varUlaştı, birazdan kuracağım. Videosunu nasıl atacağım
Buraya yükle kankam.Ulaştı, birazdan kuracağım. Videosunu nasıl atacağım
youtube olabilir gizliye çekin link atın ya da dosya co vs gibi siteler var
teşekkürler hocam güle güle kullanın![]()
Watch VID_20261004_192159~2 | Streamable
Watch "VID_20261004_192159~2" on Streamable.streamable.com