🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

R7 9800X3D için bir CO ve ya PBO ayarı yoktur daha doğrusu herhangi nir işlemci için hazır bir ayar yoktur her işlemci kendine özgüdür burada kendin deneyimlemen lazım ayar çek test et ayar çek test et şeklinde başlangıç için -20 ve +200 deneyimleyebilirsin. Onun haricinde forumda sanırsam 165W 90 derece gördüm diye hatırlıyorum.
-20 yaptım zaten 25 de patlıyoduk y cruncher testinde occt de test yapınca yukarıda dediğim gibi 89 90 derecelerdeydi iyi mi? kötümü bilemem

Arkadaşlar, affınıza sığınarak;
Konuda gezerken, Ocypus, Pccooler marka sıvı soğutuculara bakarken bir kule tipi soğutucu dikkatimi çekti. PCCOOLER RT720 TC ARGB BK 2.200 fiyatı var. Linkteki incelemeye bakınca başarılı bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de yorumlarınızı merak ediyorum.

-20 yaptım zaten 25 de patlıyoduk y cruncher testinde occt de test yapınca yukarıda dediğim gibi 89 90 derecelerdeydi iyi mi? kötümü bilemem
Silikon kalitesi için iyi demek yanlış olur ortalama diyelim. Onun haricinde yapılması zorunlu olan bir durum değil zaten yapılınca biraz da olsa ekstra performans ve sıcaklık değeri iyileştirmesi oluyor bundan dolayı tercih ediliyor zaten.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,802
Üyeler
204,531
Son üye
Kemal.
Geri