🔥İndirim Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Manyetik Oyuncu Klavyesi ₺2500

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,422
Havit'in yeni büyük enter, tuşları ışık geçiren ve Türkçe Q harfleri basılı manyetik klavyesi sepette ₺2500. İndirim iki rengi içinde geçerli.

2026-10-04_11-11.webp

2026-10-04_11-01.webp

Ayrıca Türk Telekom mobil müşterilerine özel ₺1000 üzerinde ₺150 kupon da TT telefon uygulamasının mağaza fırsatlar kısmında bulunuyor. Kod ile ürün ₺2349 denk geliyor. SMS ile de indirim kodunu alabiliyorsunuz. Sizin veya tanıdığınızın varsa kuponu da eklemenizi öneririm.

2026-10-04_11-14.webp

Bu fiyata bilemedim.Bunun yerine daha ucuz Red Switch Klavyeler var.

Malzeme kalitesi nasıldır acaba
Hiçbir fikrim yok. Birine öneri yaparken denk geldim. Fiyatı diğer sitelere göre uygun gelince paylaşayım dedim. Ama büyük ihtimalle keycapsleri plastiktir. İçerisindeki yalıtım konusunda da bir şey söylememişler. Havit KB904L ile aynıysa kasası biraz seslidir. Bunda büyük enter ve Türkçe harf isteyenlere göre fiyat biçmişler biraz.

En büyük artısı manyetik switch olması. Manyetik switchlerde çift basma sorunu neredeyse yaşanmıyor, daha uzun ömürlü oluyor ve basım süresi ayarlanabildiğinden, tuşa basmak için ekstra kuvvet uygulamıyorsun.

Geçen ay daha uyguna satılmış. Gerçi Happy Hour düşerse ₺2500 daha düşüğünü görür. Neyse bağlantıda alıp görüş belirtenler var.

Büyük enter yerine ISO, ISO Layout yada iso dizilimi demeliyiz. Bir de her büyük enter büyük enter değil de neyse. Belki ürün mükemmeldir. Ama havit indirimsiz indirim (sitesi çöküyor) ve satış sonrası destek konusunda zayıf. Ben de alışveriş yapıyorum ama bu paraya daha garanti kendini kanıtlamış ürünlere bakılabilir.

kablosuzları bu fiyata yok mu

Bu fiyata bilemedim.Bunun yerine daha ucuz Red Switch Klavyeler var.
Ciddi yapilmis bir yorum mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

manyetik klavyelerin cogu kablosuz calismiyor. Kablosuz olanlarda da genelde mekanik klavye gibi kullaniliyor. O yuzden onemli degil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir fikrim yok. Birine öneri yaparken denk geldim. Fiyatı diğer sitelere göre uygun gelince paylaşayım dedim. Ama büyük ihtimalle keycapsleri plastiktir. İçerisindeki yalıtım konusunda da bir şey söylememişler. Havit KB904L ile aynıysa kasası biraz seslidir. Bunda büyük enter ve Türkçe harf isteyenlere göre fiyat biçmişler biraz.

En büyük artısı manyetik switch olması. Manyetik switchlerde çift basma sorunu neredeyse yaşanmıyor, daha uzun ömürlü oluyor ve basım süresi ayarlanabildiğinden, tuşa basmak için ekstra kuvvet uygulamıyorsun.

Geçen ay daha uyguna satılmış. Gerçi Happy Hour düşerse ₺2500 daha düşüğünü görür. Neyse bağlantıda alıp görüş belirtenler var.

Tek artısı %75 ve Turkce klavye olmasi. Mad68in yeni serileri ortalama bu fiyatlarda ve bu urunu yikip atar ses, hissiyat ve pcb kalitesi olarak.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
gaming indirimde kendi sayfasında salı günü 1800 tl ye almıştık

Kullanıyorum memnunum daha ucuza kendi sitesinden almıştım. Herhangi bir sorunu yok. RT ve ST özellikleri kusursuz çalışıyor

Kablosuz, %75 ve manyetik arıyorsan yerelde sadece şu ürünü biliyorum. Ürünü alıp test etmedim, o yüzden kablosuz manyetik efektif mi bilmiyorum.

Manyetik şart değilse, KB884L PRO var. Ama tuşları Türkçe değil, ışık geçiriyor sadece.

Bir de başka konuda arkadaşa önerdiğim şu ürün var. Glarung15 kodu ile daha uyguna alabilirsin.

yani buna bu parayı verene kadar dareu ek 60 he alırım 1500TL yada akko moonsgeek pro alırım oda 2400TL

Geri