Fibere bağlı bir merkez vericiye antenle bağlanıp alınan hizmet, bölgesel olarak ufak firmalar verebiliyor.airfiber nedir superbox falan mı ?
Fibere bağlı bir merkez vericiye antenle bağlanıp alınan hizmet, bölgesel olarak ufak firmalar verebiliyor.airfiber nedir superbox falan mı ?
bizim buralarda yok hiç duymamıştım sağolFibere bağlı bir merkez vericiye antenle bağlanıp alınan hizmet, bölgesel olarak ufak firmalar verebiliyor.
tiktoktan yayın vesaire açmak istiyorum onu bile açamıyorum öyle söyleyeyim.Benimde ADSL 16 Mbps'den max 12-13 görüyorum. Ping konusunda sorun yaşıyorsanız ki yaşıyorsunuzdur, QoS ayarı yapabilirsiniz. İndirme harici pinginiz sabit kalır. 400 TL ödüyorduk zam ile 1000 TL falan ödeyeceğiz. Airfiber çok daha ucuz.
5G iyi çekiyorsa 3 operatörden birinin boxu olabilir. Kotasızları pahalı ama.hocam bende vdsl var ama altyapı yok 2mb hızda internet aylık 700 ödüyoruz bi türlü ikna edemedim şuan geçebileceğim iyi internet var mı çanak kurma masrafı olmayan
hocam modem lazım ya box üzer5G iyi çekiyorsa 3 operatörden birinin boxu olabilir. Kotasızları pahalı ama.
Çekim gücü iyiyse üzmez mutlu eder ama pahalı. Airfiber çok daha mantıklı olur.hocam modem lazım ya box üzer
işte pahalı olduğu için üzer demiştim airfiber de 30mb yani yine istediğim hızda değil başka var mı acaba?Çekim gücü iyiyse üzmez mutlu eder ama pahalı. Airfiber çok daha mantıklı olur.
Sadece box var. O da pahalı ama ucuza var mı bilmiyorum. 30 mbps hiç yoktan iyidir.işte pahalı olduğu için üzer demiştim airfiber de 30mb yani yine istediğim hızda değil başka var mı acaba?
kablonet iyi midir hocamSadece box var. O da pahalı ama ucuza var mı bilmiyorum. 30 mbps hiç yoktan iyidir.
Gruplarda Türknet, Telekom şikayetleri çok görüyorum ama Kablonet ile ilgili şikayet hiç görmedim sayılır. Tabii bölgenize bağlı, ekiplere, nasıl iş yaptıklarına bağlı değişir. Şans meselesi. Kaç Mbps var ki?kablonet iyi midir hocam
bakmadım ama iyi duruyor airfiber çok amatör geldi bilmiyorumGruplarda Türknet, Telekom şikayetleri çok görüyorum ama Kablonet ile ilgili şikayet hiç görmedim sayılır. Tabii bölgenize bağlı, ekiplere, nasıl iş yaptıklarına bağlı değişir. Şans meselesi. Kaç Mbps var ki?
Air hiç yoktan daha iyi ve daha ucuz. o upload hızı çok çok kanser.bakmadım ama iyi duruyor airfiber çok amatör geldi bilmiyorum
500GB 900TL 1TB 1200TL 2TB 1500TL gibi fiyatlar var, sınırsız 1700-1800TL falan olması lazım yani kotalı olmaz deniyorsa baya pahalı.Sadece box var. O da pahalı ama ucuza var mı bilmiyorum. 30 mbps hiç yoktan iyidir.