Benimkisimisin
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Bu ankart mı yoksa asus prime b850m k mı
bedavaGüzel fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın.
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
pahalı vatan bir ara gece indiriminde o fiyata vermişti6500e b650m zero project var 2.el ne diyorsunuz![]()
Pahalı6500e b650m zero project var 2.el ne diyorsunuz![]()
Mecbur çoğaltıcı aldımHadi RAM slotunu koymadın eyvAllah da USB'lerden niye çalarsın ki? 5 USB kime yetecek
bence zaten 4 ram klullanılmaz DDR5 de saçmalıyo hızları vs düşüyor 2 ram iyidir o yüzden ona takılmamak lazım. Bence ideal alınabilir bi kart3 değil 5 adet usb var. Kasanın en az iki ön USB'leri olacağı hesaba katıldığında oyun amaçlı kullanıcılar için gayet yeterli. Dijital medya veya çok usb kullanan kişiler için biraz kritik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet, ayrıca 4 RAM slotunun hepsini doldurmaya çalışan kişi zaten bilgisayardan anlamayan adamdır onu da not düşmek lazım.
Yanmana sevindim.![]()
bu kartın oc potansiyeli düşünüdüğünüzden çok daha yüksek. hatta spesifik bir şekilde oc için anakart almak isityorum diyen bu kartı almalı.4 slot ram desteği zaten yok, kullanılmayacak slotun boş durması gereksiz olur. Overclock anakartı gibi usb portları azaltılmış, ciddi overclok yapacak biri vrm soğutmaları devasa olan yüksek bütçeli anakartları tercih eder.
Kim almalı sorusuna gelince boş b650yi zar zor alabilecek arkadaşlarım, usb portlarıyla çok işi yoksa ve tak çalıştır yapacaksa alsın geçsin.
kimi yerde mini tachyon diyorlar .)Bu anakart ile ramlerimi 6400mhz cl28 olarak kullanıyorum ram timing konusunda çok başarılı bir anakart. Apex ve tacyon gibi anakartlara parası yetmeyip ramlerle uğraşanlar için çok iyi.
Usb slotlarına oc anakartı olduğunu anladım zaten ama vrm tarafları çok boş geldi gözüme onun için öyle söyledim.bu kartın oc potansiyeli düşünüdüğünüzden çok daha yüksek. hatta spesifik bir şekilde oc için anakart almak isityorum diyen bu kartı almalı.
kimi yerde mini tachyon diyorlar .)