Bu İşlerden Anlayan Abiler Lazım

Reaksiyon skoru
27
17 yaşında yaklaşık 3k bütçe ile al sat işine başlamam lazım bozuk olarak masrafsız kolay neler alıp tamir etmeliyim veyahut neler alıp satmalıyım bilenler detaylıca anlatabilirmi

Reis bütçen kısıtlı sanki biraz hem bu paraya parça alman lazım hemde parçanın tamirini için yedek parça alet edevat fln gerekecektir emin misin bu kadar az bütçe ile başarabileceğini bir işte çalışıp ilk başta kendine bütçe toplayıp ondan sonra tamir kiti şudur budur alman daha mantıklı olmaz mı ek olarak evden çalışacaksınız galiba yani arızalı malı 2. El sitelerinden almak demek bu ve bu da aşırı sıkıntı en azından tavsiyem birşeyler al sat veya tamir yapacaksan 2. El satış sitelerine değil bit pazarlarından birşeyler bak bu bütçeyle

Reis bütçen kısıtlı sanki biraz hem bu paraya parça alman lazım hemde parçanın tamirini için yedek parça alet edevat fln gerekecektir emin misin bu kadar az bütçe ile başarabileceğini bir işte çalışıp ilk başta kendine bütçe toplayıp ondan sonra tamir kiti şudur budur alman daha mantıklı olmaz mı ek olarak evden çalışacaksınız galiba yani arızalı malı 2. El sitelerinden almak demek bu ve bu da aşırı sıkıntı en azından tavsiyem birşeyler al sat veya tamir yapacaksan 2. El satış sitelerine değil bit pazarlarından birşeyler bak bu bütçeyle
abi stajyer olarak elektrik işinde çalışıyorum ama sorun şuki bazı durumlardan ötürü bana ay sonu para kalmıyor ve zaten elektrikten önce teknik servistebilgisayar tamir ediyodum inanmak başarmanın yarısıdır diyolardı eğer bilgili abiler yardım ederse başarabileceğimi düşünüyorum yardımdan kastım şu sorunu olan parçadan şu çıkar şu şekilde kolay tamir eder üstüne kaar koyarsın demesi gibi gelip bana her parçayı söylesinler demiyorum yüzeysel anlatıldığı sürece yavaş yavaş derinlere inebileceğimi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,155
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri