Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Bir tg sayfasında deneten vardı ama oradan bir şey çıkmadı. Daha çok eski kodlardan yola çıktılar. Sepet sayfasında ban yoktu ama ödeme sayfasında bir süre sonra ban atıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır ilk kodları influencer’lar paylaştı.
PCHOCA10 vardı Pc hocasının kodu mu bu?

yani kimine gönderip kimine göndermezse amazonun başı daha çok ağrır o yüzden toplu iptal gelir gibi.Tek kod girenleri gönderirler tabi.
Büyük ihtimalle koddan dolayı iptal gelmeyecek, yalnız olayı abartanlara aynı üründen birkaç tane alanlara vs farklı sebeplerden iptal gelebilir.

Arkada illaki botlar kuran onlarca hesap açan siparişleri birkaç adrese bölen Pro ölücüler vardır, onları tespit etmeye odaklanır bence Amazon şu saatten sonra, kalanını kampanya bütçesinden karşılar, iyi reklamları oldu şu kodlarla 😀

Büyük ihtimalle koddan dolayı iptal gelmeyecek, yalnız olayı abartanlara aynı üründen birkaç tane alanlara vs farklı sebeplerden iptal gelebilir.

Arkada illaki botlar kuran onlarca hesap açan siparişleri birkaç adrese bölen Pro ölücüler vardır, onları tespit etmeye odaklanır bence Amazon şu saatten sonra, kalanını kampanya bütçesinden karşılar, iyi reklamları oldu şu kodlarla 😀
Bu gece uyumayacağım belki yine denk gelir de ayakkabı falan çekeriz

PCHOCA10 vardı Pc hocasının kodu mu bu?
Evet

Bütün bilinen kodların sonuna 10 koyup denediler işte. GAZETE10 fln da vardı mesela

Ürünleri çoğu kargolanmıştır. Amazon bu tip durumlarda "müşteriden" yana oluyor.

varmı alıncaj bişey

Amazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla otomatik kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firması sayfasında gönderiye ait şehirler arası bir hareket görmek ve "kargoya verildi" adında mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.

Ekran görüntüsü 2026-10-05 195753.webp
Amazondepo lojistik ile belki dediğiniz olabilir ama normal amazon siparişlerinde indirim hatası dahi olsa, fark çok fazla olsa vs DHL'den geri çekildiğini görmedim/duymadım. Geri çekilme prosüdürü aşırı karmaşık uğraşır mı firma bilemedim. Yarın belli olur. Dağıtıma çıktığında her zaman DHL 'den mesaj geliyor ve dağıtım teslim kodu geliyor o zaman DHL sitesinde aktif oluyor kargo takibi geri kalanı amazon sitesinden takip ediyoruz çünkü DHL sitesi her zaman düzgün çalışmıyor.
Kargoya veriliyor mu ürünler dün gece den beri kupon gelmedi galiba

Kupon özel olarak bildirimli şekilde gelmedi. paylaşılanlara göre girildi. 2K ve daha fazlası ürünlerde (bazı bilgisayar elektronik ürünlerinde geçerli değil) %10 yani 200 TL max indirimli olarak stack oalcak şekilde çalışıyordu. 3k da ürün alsanız toplam 2k 'da hep 200TL indiriyor.
Örn: 2k'lık ürün 6 kupon girerseniz stacklendiğinde 1200 TL indirim yani ürün 800TL ye geliyor gibi. Bir kodlama hatasından kaynaklı böyle bir durum yaşandı ve sınırlı süreli ve sayılı durdu yakalayanlar faydalandı.

Mod’lar ne iş yapıyor merak konusu. Tamam kodu girip almışsınız. Gelir mi, gelmez mi, iptal olur mu, kargoya verildi, tesisten ayrıldı, zart-zurt… 24 saat bekleyip öğreneceği konu için adamlar 50 sayfa mesaj yazmış. Ne termosmuş.

Mod’lar ne iş yapıyor merak konusu. Tamam kodu girip almışsınız. Gelir mi, gelmez mi, iptal olur mu, kargoya verildi, tesisten ayrıldı, zart-zurt… 24 saat bekleyip öğreneceği konu için adamlar 50 sayfa mesaj yazmış. Ne termosmuş.
önemli olan konudaki sohbet muhabbet ben sırf muhabbetine konuda takılıyorumn zaten herkes telegramdan takip ediyor aldıktan sonra buraya atıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,662
Üyeler
204,494
Son üye
sonmezeren
Geri