60.000 TL'ye 4k Oyun İçin 9070xt Alınır mı?

Herkese Selamlar. Gerçek kullanıcı deneyimi yazayım.
9700x ve 9070xt sahibiyim. 2k 240 hz samsung oled monitörüm var.

Hikayeli oyunlarda, yeni çıkanlardan bahsedeyim, onimusha, blood of dawnwalker, resident evil requiem, 007 first light gibi oyunlar, hep 4k’ da oynuyorum.

Amd yazılımında bulunan Virtual Super Resolution ayarını açınca oyunlardaki display menüsünde 4k 3840 2160 çözünürlük seçilebiliyor. Bu sayede görüntü upscale edilip 2k ya göre daha temiz bir görüntü ortaya çıkıyor. Hud küçülüyor, Anti alasing daha iyileşiyor. 2k native artık yetersiz geliyor. Fsr kalite moduna alıyorum.

Yani 4k ultra ayarlar ve fsr kalitede 80 90 fps alabiliyorum. Artık 60fps nin yeterince akıcı olmadığını düşüyorum hikayeli oyunlar için.

Eğer fazla lag yapmazsa frame geni de açabilirsiniz ama ben çok tercih etmiyorum. Kolla oynadığım için biraz lag yapıyor.

Bütçeniz varsa tavsiye ederim. Fps değerleri yeterince tatmin edici. Fiyatı da bütçenize uygunsa amd gayet işinizi görür

9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
Yok 5090 dan bile iyidir ya 5080 abartma :) 5070ti ayarında bir kart rtx pat racing dlss isin içine girince ozaman amd diye bisey kalmıyor

Arkadaşlar işe gireceğim, sistemi de yükseltmek istiyorum fakat ne alacağımı bilmiyorum. 9070XT alasım var fakat 4K de ileride GTA 6 vs oyunlar çıkınca kaldırır mı bilemiyorum, almaya değer mi yoksa 2K için mi 9070XT almalıyım?
9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
2k da 5070ti ile 5080 arasında elle tutulur bi fark yok. 5080 4k da asıl fark yaratıyo. ben 2k da 5070ti kullanıyorum memnunumda öneririm dlss5 in yayılmasını bekliyorum oyunlara. amd önermem bence 5070ti kovala

Herkese Selamlar. Gerçek kullanıcı deneyimi yazayım.
9700x ve 9070xt sahibiyim. 2k 240 hz samsung oled monitörüm var.

Hikayeli oyunlarda, yeni çıkanlardan bahsedeyim, onimusha, blood of dawnwalker, resident evil requiem, 007 first light gibi oyunlar, hep 4k’ da oynuyorum.

Amd yazılımında bulunan Virtual Super Resolution ayarını açınca oyunlardaki display menüsünde 4k 3840 2160 çözünürlük seçilebiliyor. Bu sayede görüntü upscale edilip 2k ya göre daha temiz bir görüntü ortaya çıkıyor. Hud küçülüyor, Anti alasing daha iyileşiyor. 2k native artık yetersiz geliyor. Fsr kalite moduna alıyorum.

Yani 4k ultra ayarlar ve fsr kalitede 80 90 fps alabiliyorum. Artık 60fps nin yeterince akıcı olmadığını düşüyorum hikayeli oyunlar için.

Eğer fazla lag yapmazsa frame geni de açabilirsiniz ama ben çok tercih etmiyorum. Kolla oynadığım için biraz lag yapıyor.
Fps den ziyade gsync gibi teknoloji lazim yoksa 100fps bile akici olmaz input lagda onemli

Fps den ziyade gsync gibi teknoloji lazim yoksa 100fps bile akici olmaz input lagda onemli
tabii ki orası öyle. Ama artık aynı fps oynadığım oyunlarda da farkediyor.
Onimusha ve Blood of dawnwalkeri aynı fpste oynuyorum. Biri yağ gibi akıyor diğeri tam bir çile.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30K 'ya hangi enayi satıyor link varsa ben satın alayım? 38'den başlıyor bütün ilanlar.
Taichi şu anda çok güzel fiyatta gini görünüyor. Sanki gelecek ay 60k olur böyle giderse. :(

Tam olarak kasımın kaçında oluyordu hocam o indirimler o zaman alırım
11 Kasım gibi olması lazım ama bazı firmalar farklı ve daha uzun tarihler yapabiliyor. Ama orijinalinde 11.11 oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri