Yardım 420mm Ekranlı Sıvı Soğutma Önerisi

•KoRkMaZ•

80+ Silver
Reaksiyon skoru
872
Bütçe
15000
Selamlar dostlar Sistemime uygun ekrnalı sıvı soğutma arıyorum kaliteli olsun marka çok önemli değil.

Ek: görselide koyuyorum benimkisi hobi beyler gerek yok diyen çok olmuş. Kasa dolu gözüksün istiyorum.

Ekler

• IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    85.3 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
neden 420 hocam ?

Kasa çok büyük tam olsun diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görsel açıdan benimkisi yoksa 360 da yeter tabi
hawn hs falan kullanmıyorsan bence mantıksız olur hocam zaten mount üzerinde hareket ettirebiliyorsun. İstediğin açıklığı bırakabilirsin 420 + ekranlı soğutucu aramak ve bulmak daha zor olur. Kasa modelin nedir?

Havn HS420 kasan varsa Arctic Liquid Freezer III Pro 420 ARGB uygun olur farklı bi kasa ise radyatör kalın olduğu için sığmayabilir

fikir değiştirmeye çalışmasanız mı bu forumda hep var bu adam 420 ekranlı istiyor öner geç işte..

fikir değiştirmeye çalışmasanız mı bu forumda hep var bu adam 420 ekranlı istiyor öner geç işte..
3 model var Hiç biri alınabilir ürün değil.
https://www.akakce.com/r/?c=23112&v...0&v=1.23.2&pr=901881849&vd=13275&pg=910064679
360mm olsa 300 model var. 420 kullanan 10 kişi var 360 kullanan 1000 kişi var:
Bulamamış olduğu senaryoda ; seçeneklerin az olduğı içine sinmediği için bulduklarını beğenmemiş , alternatif görmek istemiş olabilir.
Deneyim senaryosunda ; 420mm soğutucu kullanan birini bulup deneyim alması samanlıkta iğne aramak gibi.Küçük bir forumda değil reddit gibi büyük platformlarda aramalı.
O meseajı yazmak yerine sen de önerebilirdin dimi? Ama öneremiyorsun çünkü ya bulamadın yada deneyimin yok.

istersen yılmazhome satıcısından,PTT üzerinden 60k ya
bunu alsın.
Yok yani piyasada adam niş bir ürün arıyor. Deneyimlerin yoğun olduğu daha çok geri bildirimin olduğu bir alana yönlendiriyoruz. Uzun uzun anlatarak zaman kaybetmektense çözüm odaklı gidilmeli.

https://www.akakce.com/r/?c=23112&vi=7&z=0&u=utm_source=akakce&utm_medium=cpc&yz=95880&v=1.23.2&pr=901881849&vd=13275&pg=910064679
Bulamamış olduğu senaryoda ; seçeneklerin az olduğı içine sinmediği için bulduklarını beğenmemiş , alternatif görmek istemiş olabilir.
Deneyim senaryosunda ; 420mm soğutucu kullanan birini bulup deneyim alması samanlıkta iğne aramak gibi.Küçük bir forumda değil reddit gibi büyük platformlarda aramalı.
O meseajı yazmak yerine sen de önerebilirdin dimi? Ama öneremiyorsun çünkü ya bulamadın yada deneyimin yok.

bunu alsın.
Yok yani piyasada adam niş bir ürün arıyor. Deneyimlerin yoğun olduğu daha çok geri bildirimin olduğu bir alana yönlendiriyoruz. Uzun uzun anlatarak zaman kaybetmektense çözüm odaklı gidilmeli.
deneyimim mi yok :D insanları tanımadan böyle boş yorum yapma. marmaraydayken forumda dolaşıyorum ürün mü araştırıcam bide marmarayda :D

hawn hs falan kullanmıyorsan bence mantıksız olur hocam zaten mount üzerinde hareket ettirebiliyorsun. İstediğin açıklığı bırakabilirsin 420 + ekranlı soğutucu aramak ve bulmak daha zor olur. Kasa modelin nedir?
Havn HS420 kasan varsa Arctic Liquid Freezer III Pro 420 ARGB uygun olur farklı bi kasa ise radyatör kalın olduğu için sığmayabilir
Lianli dynamic evo

https://www.akakce.com/r/?c=23112&vi=7&z=0&u=utm_source=akakce&utm_medium=cpc&yz=95880&v=1.23.2&pr=901881849&vd=13275&pg=910064679

bunu alsın.
Hocam benimkisi hobi

Teşekkürler hocam ama bu bütçeye çıkınca ekranlı olmasını tercih ediyorum başkığa yazmamışım düzeltiyorum

dynamic evoya , lian li lcd s çok güzel oturuyor ben de o şekilde kullanıyorum
Aradığım yorum. Hangi ürün

Ekler

• IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    85.3 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler