•KoRkMaZ•
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 872
hawn hs falan kullanmıyorsan bence mantıksız olur hocam zaten mount üzerinde hareket ettirebiliyorsun. İstediğin açıklığı bırakabilirsin 420 + ekranlı soğutucu aramak ve bulmak daha zor olur. Kasa modelin nedir?Kasa çok büyük tam olsun diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Görsel açıdan benimkisi yoksa 360 da yeter tabi
3 model var Hiç biri alınabilir ürün değil.fikir değiştirmeye çalışmasanız mı bu forumda hep var bu adam 420 ekranlı istiyor öner geç işte..
deneyimim mi yok3 model var Hiç biri alınabilir ürün değil.
https://www.akakce.com/r/?c=23112&vi=7&z=0&u=utm_source=akakce&utm_medium=cpc&yz=95880&v=1.23.2&pr=901881849&vd=13275&pg=910064679CORSAIR CPU COOLER CW-9060076-WW H170i ELT LCD XT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CPU COOLER CW-9060076-WW H170i ELT LCD XT : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
360mm olsa 300 model var. 420 kullanan 10 kişi var 360 kullanan 1000 kişi var:
Bulamamış olduğu senaryoda ; seçeneklerin az olduğı içine sinmediği için bulduklarını beğenmemiş , alternatif görmek istemiş olabilir.
Deneyim senaryosunda ; 420mm soğutucu kullanan birini bulup deneyim alması samanlıkta iğne aramak gibi.Küçük bir forumda değil reddit gibi büyük platformlarda aramalı.
O meseajı yazmak yerine sen de önerebilirdin dimi? Ama öneremiyorsun çünkü ya bulamadın yada deneyimin yok.
istersen yılmazhome satıcısından,PTT üzerinden 60k ya
bunu alsın.
Yok yani piyasada adam niş bir ürün arıyor. Deneyimlerin yoğun olduğu daha çok geri bildirimin olduğu bir alana yönlendiriyoruz. Uzun uzun anlatarak zaman kaybetmektense çözüm odaklı gidilmeli.
hawn hs falan kullanmıyorsan bence mantıksız olur hocam zaten mount üzerinde hareket ettirebiliyorsun. İstediğin açıklığı bırakabilirsin 420 + ekranlı soğutucu aramak ve bulmak daha zor olur. Kasa modelin nedir?
Lianli dynamic evoHavn HS420 kasan varsa Arctic Liquid Freezer III Pro 420 ARGB uygun olur farklı bi kasa ise radyatör kalın olduğu için sığmayabilir
Hayırlı olsun hocam .Selamlar dostlar Sistemime uygun sıvı soğutma arıyorum kaliteli olsun marka çok önemli değil.
dynamic evoya , lian li lcd s çok güzel oturuyor ben de o şekilde kullanıyorumLianli dynamic evo
Hocam benimkisi hobi3 model var Hiç biri alınabilir ürün değil.
https://www.akakce.com/r/?c=23112&vi=7&z=0&u=utm_source=akakce&utm_medium=cpc&yz=95880&v=1.23.2&pr=901881849&vd=13275&pg=910064679CORSAIR CPU COOLER CW-9060076-WW H170i ELT LCD XT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CPU COOLER CW-9060076-WW H170i ELT LCD XT : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
360mm olsa 300 model var. 420 kullanan 10 kişi var 360 kullanan 1000 kişi var:
Bulamamış olduğu senaryoda ; seçeneklerin az olduğı içine sinmediği için bulduklarını beğenmemiş , alternatif görmek istemiş olabilir.
Deneyim senaryosunda ; 420mm soğutucu kullanan birini bulup deneyim alması samanlıkta iğne aramak gibi.Küçük bir forumda değil reddit gibi büyük platformlarda aramalı.
O meseajı yazmak yerine sen de önerebilirdin dimi? Ama öneremiyorsun çünkü ya bulamadın yada deneyimin yok.
istersen yılmazhome satıcısından,PTT üzerinden 60k ya
bunu alsın.
Yok yani piyasada adam niş bir ürün arıyor. Deneyimlerin yoğun olduğu daha çok geri bildirimin olduğu bir alana yönlendiriyoruz. Uzun uzun anlatarak zaman kaybetmektense çözüm odaklı gidilmeli.
Teşekkürler hocam ama bu bütçeye çıkınca ekranlı olmasını tercih ediyorum başkığa yazmamışım düzeltiyorumHayırlı olsun hocam .
F/p kaçmak istersende bunu tercih edebilirsin .
Aradığım yorum. Hangi üründynamic evoya , lian li lcd s çok güzel oturuyor ben de o şekilde kullanıyorum