Bu Ses Kartını Aldım Bakar Mısınız

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
658
Ses sistemimde dip ses olduğu için technopatta böyle bişey al dediler bu olur mu dedim evet deyince direkt aldım ama sonra farkettim ki yarı fiyatına şöyle https://amzn.eu/d/06pSQG1o
Daha ucuza olanı var diğerinin fiyat farkı sadece üstündeki tuş fonksiyonlarından falan mı kaynaklı yoksa ses kalitesi farkında olur mu?

Benim için tuşlar falan önemli değil zaten kasanın arkasında kalıcak sabit durucak

Bunu alırsanız iş görür, UGreen iade edin. Veggieg istediğiniz performansı vermez. Fiyattan bağımsız bu firmaların ses kartı ürünleri çok iyi değil. Apple DAC yeterli olacaktır. Ama onunda tek dezavantajı telefona göre yapıldığından, malzeme kalitesi iyi değil. Kasaya taktığın yerde bükülmeyeceğinden ve kedi falan varsa değmeyeceğinden emin olun. Çok fazla çekerseniz falan kopma ihtimali var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UGreen ve Veggieg'i de önermeme sebebim, bunların ana işi bu değil. Malzeme kalitesi dandik, genelde başka sektörlerde kullanılan ucuz Çin üretimlerini kendi markalarıyla satıyorlar. Apple DAC giriş seviyesinde en mantıklısı. Eğer bütçe artırabilirseniz de KlasseGear'ın şu ses kartları alınabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,413
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri