❌İndirim Bitti! NZXT N9 X870e 8000mhz(Oc) Ddr5 Soket Am5 Wıfı7 8.999₺

1791382547933.webp

Yahu arkadaş bu anakarta 3. niyetlenmem falan herhalde. Her indirimde kaçırıyorum. Bu defa hiç durmamış zaten, dediğiniz gibi iade olabilir.
Şu an aktif bi dene bence reis.

Kaçırdık yine Sarı siteden 12 liraya kitlemeye çalışır şimdi yamyamlar

Yemin ediyorum indirimden biraz önce anakart fiyatlarını kontrol ettim İtopya'da içeri gittim sonra pc başında kalsam yakalayacakmışım. Vatan ram fırsatınıda böyle kaçırdım. Konuyu açtım vatanı açtım, telefon çaldı dışarı çıktım ve alamadım. Bir yerde dönecek ama şans

Bunu birde C850yi 17.500den aldım geçen fazla verdik galiba ya

Hadi buu ucuza aldık ram ve ekran kartı nolacak insafsızlar pc dizme zevkimizi aldı elimizen.

Yemin ediyorum indirimden biraz önce anakart fiyatlarını kontrol ettim İtopya'da içeri gittim sonra pc başında kalsam yakalayacakmışım. Vatan ram fırsatınıda böyle kaçırdım. Konuyu açtım vatanı açtım, telefon çaldı dışarı çıktım ve alamadım. Bir yerde dönecek ama şans
geçen x870e anakartta da itopya 16.00 dan önce anakart fiyat düşürmüştü. bu indirimde ise yaklaşık 16.50 gibi düşürdü.
@itopya.com saatlere riayet etmenizi rica ederim :=)

hocam kader senin almanı istemiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,903
Üyeler
204,554
Son üye
Muhammet_Eren
Geri