VALORANT Bu oyunu oynamak için sistemini yeniden başlatman lazım!!!! ((ÇÖZÜLDÜ))

heranock

80+
Reaksiyon skoru
38
1611342863396.png

Merhabalar bu hatayı alıyorum internette çok araştırmasını yaptım ama hala çözüm bulamadım her şeyi denedim vanguard çalışıyor görev yöneticisinden aktif pasif yaptım hizmetlerde vgc yi çakıştıramadım program files ta vgc yi çalıştırıyorum bir şey açılmıyor oyunu sildim tekrar yükledim vanguardı 10 kez sildim tekrar yükledim hala çözüm bulamadım (HİLE AÇMADIM) bu şekilde giderse format atıcam.

Alıntıyı görüntüle
Merhabalar bu hatayı alıyorum internette çok araştırmasını yaptım ama hala çözüm bulamadım her şeyi denedim vanguard çalışıyor görev yöneticisinden aktif pasif yaptım hizmetlerde vgc yi çakıştıramadım program files ta vgc yi çalıştırıyorum bir şey açılmıyor oyunu sildim tekrar yükledim vanguardı 10 kez sildim tekrar yükledim hala çözüm bulamadım (HİLE AÇMADIM) bu şekilde giderse format atıcam.
Yeniden başlat?

Alıntıyı görüntüle
kardeşim kafan mı iyi pcyi yeniden başlatıcaksın

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-01-22 222103.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-22 222103.png
    55.4 KB · Hit: 145
Hiç bilgisayarı kapatıp açtın mı bunu yapmak yerine?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1611343322606.png

Bizim kapatıp açtığını bilme imkanımız var mı sence : D?

ARKADAŞLAR 50 KEZ YAPTIM TEŞEKKÜRLER VERDİĞİNİZ AKIL İÇİN BELLİKİ DAHA KENDİNİZE YETMİYOR FORUM DA NE İŞİNİZ VAR
boş konuşma anladığın dilden konuşturtma beni CAPS KAPA L*N

ARKADAŞLAR 50 KEZ YAPTIM TEŞEKKÜRLER VERDİĞİNİZ AKIL İÇİN BELLİKİ DAHA KENDİNİZE YETMİYOR FORUM DA NE İŞİNİZ VAR
İyide kral hiç yeniden başlattım yazmamışsın ki !

Hem kendin belirtmiyorsun hem de suçu bize atıyorsun : D Şaka gibi

Geri