Neler Yeni

🔥İndirim 3 Günlük GeForce NOW Priority

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Abi bu neymiş trdeki gfn resmen çöpmüş ya telefonda wifide olmama rağmen 120fps oyun oynuyorum 120hz ekranla efsane bişey keşke aylık 600 TL olmasa :D
Çok soru tespit. Sonunda biri daha bu kanıya katıldı. Keşke 15 euro falan olsa 20 çok yoksa alırdım.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
key mail olarak mı veriliyor? site bekletiyor gibi bildirim verdi
Kod verildi şimdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Altunay
Çok soru tespit. Sonunda biri daha bu kanıya katıldı. Keşke 15 euro falan olsa 20 çok yoksa alırdım.
Çok teşekkür ederim bu arada bunu paylaştığınız için inanılmaz bir deneyim yaşadım her şeyi satıp 4080 alasım geldi felaket performans ya

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Çok teşekkür ederim bu arada bunu paylaştığınız için inanılmaz bir deneyim yaşadım her şeyi satıp 4080 alasım geldi felaket performans ya
20 euro yerine 15 euro olsa alırım da biraz pahalı. EU'da 6 aylık da var genelde %50 indirim yapılıyor. İndirim olursa yine almayı düşünüyorum. Mükemmel bir şey cidden.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Arkadaşlar bu şekilde kodu alıp aktifleştirdim ancak 4080 falan yok oyuna girdiğim zaman. Sadece sıra beklemeden giriyorum.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar bu şekilde kodu alıp aktifleştirdim ancak 4080 falan yok oyuna girdiğim zaman. Sadece sıra beklemeden giriyorum.
Hocam daha sonradan Priority de eklenmiş hangisi gelirse. Priority normal TR'deki

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Şansa bağlı olarak mı geliyor o zaman?
Sanırım evet. Attığım kaynaktan bakabilirsin Priority or Ultimate yazıyor. Ben konuyu açtığımda böyle bir yazı yoktu.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hüdayi Y.
Discord
YorgunOyuncu
Şansa bağlı olarak mı geliyor o zaman?
TR'de 4080'li sistem yok o yüzden Ultimate aboneliği kullanamazsın. Bizimki gibi bölgeler için sadece Priority yani sisteme giriş önceliği veriyor. Ama VPN ile EU hesabına tanımlayıp ordaki 4080'li sunucularda deneyimleyebilirsin.

Ayrıca Week 3 kodları eklenmiş siteye (y)

SnareEcho

80+ Silver
Hangi vpn önerirsiniz?
Hangi bölge bağlandın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries bedava GFN Ultimate veriyor. TR olan versiyonda değil Global. Ultimate RTX 4080 ve 4K 120FPS akış destekliyor. VPN ile girip açılınca VPN kapatmak yeterlidir.

Kaynak:

UYARI:
Oynamak için VPN ile GFN EU girip oradaki GeForce NOW uygulamasını indirmelisiniz

Rehber Alıntısı:

Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir. https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main

GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.
Kampanya için son gün ne zaman?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701