Steelseries bedava GFN Ultimate veriyor. TR olan versiyonda değil Global. Ultimate RTX 4080 ve 4K 120FPS akış destekliyor. VPN ile girip açılınca VPN kapatmak yeterlidir.
Kaynak:
UYARI:
Oynamak için VPN ile GFN EU girip oradaki GeForce NOW uygulamasını indirmelisiniz
Rehber Alıntısı:
Öncelikle herhangi bir VPN ile İngiltere veya Fransa bağlan. Ben Windscribe ile Paris bağlanıyorum. Microsoft Edge kullandım. GeForce NOW EU yaz ve siteye gir. Hesabını oluştur. Konunun ilk mesajındaki Reddit postuna gir oradan Steelseries hesabın yoksa oluştur ve kodu al. Kodu buraya gir.
https://www.nvidia.com/en-us/account/redeem/main
GFN sitesindeyken Download olmalı istersen indir istersen Chromebook ile oyna. Tarayıcıdan oynarken performans baya kötü. İndirme başlayınca VPN kapatabilirsin. VPN kapatınca internet git gel okur gibi olduğundan indirme duracak devam et de. İnince VPN açık şekilde kurulumu yap. Uygulamayı aç. Uygulama açılınca OTURUM AÇ'a tıkla. Eğer Gameplus'ın sitesine atıyorsa VPN vs kapat tekrar uygulamayı aç. Eğer yine olmazsa Windows konum ayarlarından VPN ile açtığın ülkeyi seç. Uygulama açılınca ayarlarını yap sol üstten. İstediğin oyunu aç. Oyun açılınca VPN kapatabilirsin. Ben tüm gün EU Central ile oynadım ama akşam baya piksel piksel olmaya başladı EU Southwest geçtim düzeldi.